Aktywne Wpisy

thorgoth +1053
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

ChlopoRobotnik2137 +349
342 mile już za mną a 2313 przede mną. Powiem że mocno zostałem przeorany przez ostatnie dni. Nie spodziewałem się że ta trasa będzie szła przez tak wysokie góry ( najwyższy szczyt który zdobyłem to San Jancinto 3302 mnpm) , oraz że spanie na wysokości typu 2500 mnpm będzie normą . Wiedziałem, że szlak przechodzi się przez Sierra, ale myślałem że reszta to będzie łatwy i przyjemny trekking .Góry San Jancinto mocno
źródło: image_picker_F03B3B91-C0F3-4296-8C02-C7AF0BB229C1-49459-00000551824D4361
Pobierz

źródło: 144634
PobierzCzy???????
źródło: travis
PobierzJak już Messi zdobył pierwszą Złotą Piłkę, stał się popularny i bogaty to sobie o nim przypomniała, że zabiegał o nią w młodości.
Wtedy w przerwie zimowej od rozgrywek La Liga ukartowała przypadkowe spotkanie w Argentynie wykorzystując ich wspólnego przyjaciela i tak go uwiodła przy niespodziewanym spotkaniu magicznym po latach.
@panczekolady: biedny*
1. Messi wyjechał do Barcelony z Argentyny jak miał 13 lat xd
2. Z Antonella jest w związku od 2008, złota piłkę pierwszy raz zdobył w 2009. Także jakby ci to - był z nią zanim ja zdobył, więc nie wiem jak miała z nim odnowić kontakt dopiero po xd
3. To on sam o nią nie przestał zabiegać, nie odwrotnie. Sam o tym
Taki był ten nos dla Zlatana ładny, że aż musiał zrobić sobie kosmetyczną rhinoplastykę ¯\(ツ)/¯
@The_Rainman: Lepiej: 13 xD. W wieku 16 dopiero zaczął coś grać w drużynie xd przed jego opuszczeniem Argentyny to on mógł zostać tak "odrzucony" przez nią jak jedenastolatek przez jedenastolatke czy coś xd