Wpis z mikrobloga

Obserwuje tag #wakacjekredytowe i widzę że jakoś ucichł. Nadal mam cykora ze złożeniem wniosku, bo jak sporo osób - przekraczam minimalnie RdD. Ale z tego co pamiętam to dużo osób tu pisało że ma na to wywalone. Ktoś tu dostał jakieś wezwania czy pisma wyjaśniające ( ͡º ͜ʖ͡º)?
#kredythipoteczny #kredyt #nieruchomosci
  • 38
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Fiodooor: ale jesteś tumanem, dobrze, że potwierdziłeś urojenia umysłowe xD

Maksymalna wysokość kredytu hipotecznego to 2 miliony, a a od milionów rata będzie wynosiła jakieś 20 tysięcy xD

Więc to najlepsze potwierdzenie twojego upośledzenia umysłowego, o którym już pisałem wyżej xD
  • Odpowiedz
@francoisinho: juz pomijajac fakt tego ze to byl przyklad, to nei wiem skad masz informacje o 2 mln, skoro w banku PEKAO mozna wziac kredyt i do 10 mln pln.

Mieszkaniowy kredyt hipoteczny jest zobowiązaniem z oprocentowaniem zmiennym opartym o marżę kredytową i stawkę WIBOR 6M. Oferta skierowana jest do osób w wieku od 18 do 70 lat. Maksymalna kwota tego kredytu wynosi 10.000.000 zł. Bank Pekao S.A. nie pobiera
  • Odpowiedz
@majkel88: to akurat pomyliłeś się z samym sobą, ale to częste zjawisko wśród osób upośledzonych jak ty, baranie, który zebrał o kredyt we wszystkich bankach, niezłą bekę musieli mieć z ciebie i twoich marnych zarobków ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz