Aktywne Wpisy

Gdyby ktoś się zastanawiał co u byłego Detektywa Rutkowskiego skazanego niegdyś za udział w mafii paliwowej prawomocnym wyrokiem, to chyba został księdzem.
#rutkowski #heheszki #c---------------a #ciekawostki
#rutkowski #heheszki #c---------------a #ciekawostki
źródło: 1000027775
Pobierz
51431e5c08c95238 +419
źródło: HCuw9miXkAAUb55
Pobierz

Odniosłem duży sukces zawodowy i finansowy, zostałem milionerem ale jednocześnie totalnie uciekł mi rynek matrymonialny, a na tinderze jestem niewidzialny.
Też jestem na lekach i jakoś funkcjonuje ale życiem tego bym nie nazwał- to wegetacja
Myślę, że takich jak my jest całkiem sporo
Ojej biedny oskarek stracił swoją atrakcyjność.
Super, a ja od urodzenia, a dobijam
Ja nigdy w nie byłem w związku, najdalszy etap do jakiego mi się udało dojść to trzymanie za rękę na spacerze. Mimo że jest ciężko i męczy nie samotność, to daje radę i poprawiam swoje życie na lepsze i nie potrzebuję żadnych SSRI.
Chłop 3 lata nie uprawiał stosunku
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
Równie dobrze mogę powiedzieć, ojej biedny przegryw bo nie całował się z dziewczyną, niektórzy jeżdżą na wózku całe życie i żyją. Wiadomo każdy ma swoje problemy i
Uwielbiam totalne wykończenie fizyczne bo wtedy moja głowa odczuwa ulgę
No i moja sytuacja wygląda jednak trochę inaczej od Twojej - uważam, że wyglądam dziś lepiej niż kilka lat temu (już o sytuacji finansowej nie wspominając) gdy miałem większe powodzenie.
Po prostu rynek matrymonialny nigdy wcześniej nie był aż tak katastrofalny dla facetow
Ciężko odpuścić, gdzieś tam siedzą w człowieku takie rzeczy i czasami bywa gorzej
─────────────────────
·
─────────────────────