Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: No ja może nie byłem Oski ale nie miałem problemów z dziewczynami
Odniosłem duży sukces zawodowy i finansowy, zostałem milionerem ale jednocześnie totalnie uciekł mi rynek matrymonialny, a na tinderze jestem niewidzialny.
Też jestem na lekach i jakoś funkcjonuje ale życiem tego bym nie nazwał- to wegetacja
Myślę, że takich jak my jest całkiem sporo
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 5
Anonim (nie OP):
Ojej biedny oskarek stracił swoją atrakcyjność.

Od 3 lat nie spałem z kobietą.

Super, a ja od urodzenia, a dobijam
  • Odpowiedz
@mirko_anonim no i dobrze że tak się stało. Pora zrobić miejsce innym osobom, a nie stale zagarniać większość rynku matrymonialnego dla siebie.

Ja nigdy w nie byłem w związku, najdalszy etap do jakiego mi się udało dojść to trzymanie za rękę na spacerze. Mimo że jest ciężko i męczy nie samotność, to daje radę i poprawiam swoje życie na lepsze i nie potrzebuję żadnych SSRI.

Chłop 3 lata nie uprawiał stosunku
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @Energiizer to fakt jak byłem w peaku to spotykałem się na przykład w dwa lata z 3/4 fajnymi dziewczynami, one nie miały w tym czasie innych chłopaków. W sumie mogę potwierdzić wiele teorii jakie się pojawiają na tagach przegryw.

Równie dobrze mogę powiedzieć, ojej biedny przegryw bo nie całował się z dziewczyną, niektórzy jeżdżą na wózku całe życie i żyją. Wiadomo każdy ma swoje problemy i
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: jakoś się trzymam może właśnie, że wkręciłem się w sporty
Uwielbiam totalne wykończenie fizyczne bo wtedy moja głowa odczuwa ulgę
No i moja sytuacja wygląda jednak trochę inaczej od Twojej - uważam, że wyglądam dziś lepiej niż kilka lat temu (już o sytuacji finansowej nie wspominając) gdy miałem większe powodzenie.
Po prostu rynek matrymonialny nigdy wcześniej nie był aż tak katastrofalny dla facetow
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: No to Ci powiedziałem, że możesz odetchnąć ze spokojem, bo nie masz już czego szukać. A za 10 lat możesz pożałować, żeś sobie nie poruchał, kiedy jeszcze mogłeś. Albo jak nie to sobie usiądź do książki czy gry i przestań się miotać, bo się do grobu wpędzisz przedwcześnie.
  • Odpowiedz