✨ Obserwuj #mirkoanonim
Ona level X, on level X+15. Jakie przeciwwskazania do wchodzenia w relację ma kobieta, a jakie chłop? Czy to już #coomermindset i #itsoverdlachlopa, a może trzeźwy osąd sytuacji przed podjęciem życiowej decyzji o podzieleniu się genami z kimś, u boku kogo chcę spędzić resztę życia?
#zwiazki
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Ona level X, on level X+15. Jakie przeciwwskazania do wchodzenia w relację ma kobieta, a jakie chłop? Czy to już #coomermindset i #itsoverdlachlopa, a może trzeźwy osąd sytuacji przed podjęciem życiowej decyzji o podzieleniu się genami z kimś, u boku kogo chcę spędzić resztę życia?
#zwiazki
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
- Najlepsze
- Wszystkie komentarze

Widząc to co piszesz mam przed oczami starego zboka xD. Z takimi to się nie dziwie, że trzeba uważać. @Absurd_69_: a myślisz, że 20latki chciałyby się statkować ze starymi niezbokami? Za 10 lat jak ona będzie dopiero mieć zmarszczki to ty już będziesz myśleć o emeryturze. Wyobraź sobie jak gada z koleżankami w wieku 30 lat i na pytanie co u ciebie ona odpowiada "No mój @Absurd_69_ dostał ostatni taki a taki prezent na 50 urodziny i jest taaaki zadowolony" i może być wyśmiana, bo psiapsi będą mieć przed oczami niedołężnego dziada w bujanym fotelu xD związki, w których różnica wieku jest większa niż 10 lat to A) ewenement lub B) sponsoring
3 plusy
więcejJa osobiście miałam zawsze