Aktywne Wpisy
marcpol +265
Cześć, przygotowałem kolejne porównanie zdolności kredytowej w przypadku dochodów z działalności gospodarczej rozliczanej ryczałtem ewidencjonowanym i podatkiem liniowym.
Przyjęte zostały takie same założenia jak przy poprzednich porównaniach link do założeń
Mimo niższych oprocentowań zdolności kredytowe nie są wyższe niż w ostatnim porównaniu. W części banków obserwowane jest też zaostrzenie kryteriów udzielania kredytów hipotecznych.
Bank
Przyjęte zostały takie same założenia jak przy poprzednich porównaniach link do założeń
Mimo niższych oprocentowań zdolności kredytowe nie są wyższe niż w ostatnim porównaniu. W części banków obserwowane jest też zaostrzenie kryteriów udzielania kredytów hipotecznych.
Bank
chumojwazdziki +264
W marcu żona kupiła mi rower żeby pomóc z dietą i ćwiczeniami, zaczynałem 105kg, dziś pękło pierwsze 100km jazdy na raz, ważę dziś 78.6 #rower
#mikrokoksy #silownia
Czyli masz świadomośc że ta sylwetka z foty jest spokojnie do osiągnięcia po <roku ćwiczeń.
Na żywo po tym typie ledeo by było widać że ćwiczy xD jak on ma w łapie z 36 cm i płaską klatę
Można się wysuszyć na wiór, nabić węglami i zrobić dobrą sesję, żeby wyglądać na 10 kg większego, ale nie w tym rzecz i większość początkujących osób nie będzie miało świadomości do czego się porównuje.
No to właśnie trzdba edukowac i uswiadamiać ludzi, że to tak wygląda. Że te sesje to oszustwa i każdy może sobie zrobić taką po roku ćwiczeń, opaleniu i z zejściem do niskiego bf
@Kam_sekwaw: Zależy od poziomu zaawansowania/otłuszczenia. Jakby ktoś się za to wziął kto ma dobrą podstawę, BF taki 20 pare procent, wiedzę na temat ćwiczeń/diety i potrafiłby cisnąć od początku do końca to dałbym rok. Dwa/trzy jak nie ma podstaw i musi wyrobić sobie nawyki.
"No taka sylwetka to 2-3 lata ćwiczeń"
Potem idziesz na siłownię i taka sylwetkę ma 1/100 osób, które 2-3 lata ćwiczą ( ͡º ͜ʖ͡º)