Aktywne Wpisy
PSY_DELIC +161
Wypuścili ich!! Czy Iza zamówiła na śniadanie frytki i nuggetsy???
#frajerzyzmlm
#frajerzyzmlm
gymw8nhnzd +177
Śniadanie dla potężnego piramidziarza - nugetsy, frytki, trochę zwiędłej zieleniny, pomidorek, coca-cola
#frajerzyzmlm #izadamczyk
#frajerzyzmlm #izadamczyk
To co redpill przekazuje od pokoleń działał, działa i będzie działał, natomiast jak dobrze wiecie kobiety ubielbiają grać w grę zwaną niedostępność i zaprzeczanie faktom, te shit testy pozwalają rozpoznać faktycznie silnego samca. Potulnym, słabym misiakom wmawiać, że to co robią jest super ale ich zlewać, tymczasem odjeżdzać na motocyklach "toksycznych" chadów których przecież tak zaparcie krytykują.
To już jest koniec, obecnie kobiety mają już w------e i nawet nie chcą się kryć, z resztą głosy na konfederację już o czymś świadczyły - mamy dość słabych mężczyzn. Dodam, że nie jest to jednorazowa akcja, to jest trend, tysiące Polek, tysiace podobnych filmów, możecie sobie wyszukać.
#redpill #logikarozowychpaskow #rozowepaski #zwiazki #tinder #blackpill #bluepill #badoo #truestory #bekazlewactwa
Ja nie wiem, jak widzę takie teksty/akcje to serio zaczynam się zastanawiać nad uzasadnieniem równych praw. Z drugiej strony wiem, że są i
Jak młode kobiety się dowiedzą jak działa świat i jak są uprzywilejowane i ile mogą to myślisz, że nagle spokornieją?