Wpis z mikrobloga

Kobiety już przestały się kryć, redpill wygrał.

To co redpill przekazuje od pokoleń działał, działa i będzie działał, natomiast jak dobrze wiecie kobiety ubielbiają grać w grę zwaną niedostępność i zaprzeczanie faktom, te shit testy pozwalają rozpoznać faktycznie silnego samca. Potulnym, słabym misiakom wmawiać, że to co robią jest super ale ich zlewać, tymczasem odjeżdzać na motocyklach "toksycznych" chadów których przecież tak zaparcie krytykują.

To już jest koniec, obecnie kobiety mają już w------e i nawet nie chcą się kryć, z resztą głosy na konfederację już o czymś świadczyły - mamy dość słabych mężczyzn. Dodam, że nie jest to jednorazowa akcja, to jest trend, tysiące Polek, tysiace podobnych filmów, możecie sobie wyszukać.

#redpill #logikarozowychpaskow #rozowepaski #zwiazki #tinder #blackpill #bluepill #badoo #truestory #bekazlewactwa
kuba181797 - Kobiety już przestały się kryć, redpill wygrał.

To co redpill przekazuj...

źródło: obraz

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kuba181797: "Mężczyzna"... przecież logicznym jest, że próba odebrania czegoś co do kogoś należy (nazwa związek jest... wiążąca) jest powiązana z konfliktem. Czy pierwsza lepsza, nawet na pozór atrakcyjna dziewczyna której za c---a nie znasz jest warta konfliktów? Potencjalnego uszczerbku na zdrowiu, wyobcowania w społeczności? No ni c---a.

Ja nie wiem, jak widzę takie teksty/akcje to serio zaczynam się zastanawiać nad uzasadnieniem równych praw. Z drugiej strony wiem, że są i
  • Odpowiedz
@Lysandros: Nic nie powinno wchodzić do mainstreamu, ale redpillowi atencjusze wszystko zareklamowali.
Jak młode kobiety się dowiedzą jak działa świat i jak są uprzywilejowane i ile mogą to myślisz, że nagle spokornieją?
  • Odpowiedz