Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
PodniebnyMurzyn +133
Hehe a patrzcie co ja mam
##!$%@?
##!$%@?
Skopiuj link
Skopiuj linkTa treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Wykop.pl
#mieszkanie #nieruchomosci
Komentarz usunięty przez autora
A tam nie przegłosowali jakiegoś przedłużenia?
@Instynkt W Polsce chyba jest stosunkowo mało Ukraińców ze statusem uchodźcy więc pytanie jaka była faktycznie skala tego programu żeby to miało wpływ na rynek.
Jakby liczyć per person z dzieciakami to wychodzi spora kwota - która była, a znikła....
@del855: Czyli jaka? Są jakieś dane na ten temat? Tak czy inaczej to powinno zniknąć już dawno temu, razem z resztą socjalu dla Ukraińców i imigrantów ogólnie (800+ jako pierwsze).
@del855 przedłużanie było możliwe w szczególnych przypadkach (niepełnosprawni, kobiety ciężarne etc.), teraz likwidują także to.
@PanKapibara: Dzięki za doprecyzowanie, bo aż gały ze zdziwienia wywaliłem.
Coś czuję że tu kreatywność dała swój upust....
Powinno nie powinno, było i wpływało na rynek...
@PanKapibara po 120 dniach wystarczy przekwaterowac do innego miejsca.
nawet nie zrozumieliście o co chodzi tylko już REEE #!$%@? FAJNOPOLACKIE SŁUGUSY chlip chlip a Polak patriota prawdziwy z krwi i kości uciskany i dyskryminowany. xD
Weź jeden z drugim się zorientuj, że te 40zł dziennie dostawał gospodarz przyjmujący pod dach uchodźców wojennych, a nie przeklęci Ukraińcy co przyjechali po polski socjal bentleyami i tylko się