Wpis z mikrobloga

Czy ktoś posiada Hs h11 pro? Jak ta klamka się sprawuje, dobrze się z tego strzela?

#bron
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Wierzbek nie posiadam, ale strzelałem trochę. Nie mogłem przyzwyczaić się do chwytu czy raczej jak wąski jest, no ale przywykłem do glocka. Odrzut porównywalny do G19 więc chyba całkiem niezły skoro b--ń jest cieńsza, przyrządy mechaniczne jakoś nieintuicyjne, chyba największy mój zawód w tym bo podoba mi się ten patent z U i kropką. Ogólnie chyba spoko b--ń, bo dostajesz optics ready w cenię Głocka nie-mos i chyba też 15 pojemności.
  • Odpowiedz
  • 0
@501st: no właśnie te wymiary mnie kuszą, optic ready i 15 nabojów gdzie do np glocka 43x trzeba dokupić magazynki shield arms 15zl., a tanie nie są. Będę musiał odwiedzić jakiś sklep z tym wariatem. Kaburę zawsze ktoś wypiecze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Wierzbek: mój kumpel miał HS h11 (tylko, że bez pro) i po jakimś czasie przestał mu trafiać w tarczę. Diagnoza - lufa zjechana. Sprzedał i ma klocka. Polecam CZ
  • Odpowiedz
@Wierzbek: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mam HS H11 Pro z przebiegiem około 3k pestek. B--ń to chudszy glock 19. Ma bardzo dobre przyrządy mechaniczne i dobry spust z pudełka. Chwilę mi zajęło zanim znalazłem chwyt, który pozwala mi na niewychodzenie z czarnego na 25 metrach.
Eligo - @Wierzbek: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mam HS H11 Pro z przebiegiem około 3k pestek. B--ń to ...

źródło: 20240430_105652

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 0
@Eligo: oo super informacje :) magazynek to tam masz 17nb? Z ciekawości ile dałeś za kolimator? Kurde, ale on mi się podob ()
  • Odpowiedz
@Wierzbek: Tak, na zdjęciu wpięty jest 17 nabojowy magazynek. Zamontowany kolimator to Shield RMSC za którego, po rabatach, zapłaciłem około 1700 pln. Ten kolimator jest o tyle fajny, że ma co-witness z przyrządami mechanicznymi. Oczywiście możesz znaleźć jakieś chińskie kolimatory, które również będą miały co-witness.
Minusem, w porównaniu do glocków, jest brak akcesoriów do H11 Pro na rynku. Na przykład kaburę IWB musiałem zamawiać w piekarni kabur.
  • Odpowiedz