Aktywne Wpisy
fanatykwedkarstwa2 +296
jebluschytrus +156
Jak widzę ten wylew szamba na kobiety to mogę z całą pewnością powiedzieć, że żyd ładnie wam zakręcił korbą. Wojna płci to pierwszy trybik chazarskiej machiny i widać, że na całym świecie kręci się idealnie. Jak możemy budować społeczeństwo skoro strony zdolne do jego tworzenia szczerze się nienawidzą. Cała reszta którą obserwujemy to jest tylko pokłosie tej wojenki.
Żymianie 1:0 Świat
#zydkrecikorba #bekazniebieskichpaskow #bekazrozowychpaskow
Żymianie 1:0 Świat
#zydkrecikorba #bekazniebieskichpaskow #bekazrozowychpaskow

#humorobrazkowy #takaprawda #heheszki
źródło: IMG-20240619-WA0000
PobierzTeraz się zgadza
źródło: 5fa9ba6cbcfdb9c57f72614d0bfd5091a013e0d51a87b36b151e909fc5b132f1,w800
Pobierz@MajorKusiol: akurat tej analogii nie łapię ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dodatkowo, kiedy taki "normik" (nie lubię stosować tej nomenklatury) będzie sobie studiować, prowadzić spoko życie, poznawać ludzi i wchodząc w związki, taki koleś z patologicznego domu musi spędzić wiele lat na karkołomnym, bardzo ciężkim wysiłku wychodzenia ze znanych mechanizmów i schematów działania, praktycznie zrywając ze starym
Nie wiem, czy masz zaburzenia, ale nie jeden taki przegryw je ma. To dodatkowo utrudnia pracę i
@Notes: nie znowu, tylko pierwsza. Założyłem że mówisz o tagu przegryw, ale siedzisz na wykopie (który jest ściekiem internetu), wypowiadasz się na te tematy, więc w sumie nieduża różnica. Przeglądam wykop równie długo co Ty i nie zgadzam się (konto mam krócej, bo nie zakładałem go dopóki "naprawdę nie chciałem się wypowiedzieć"). Jedyna duża różnica jest taka, że
@Notes: jakimi nami i na jakim tagu?
@NieBendePrasowac: czasem jest to utrudnione. Np. w moim przypoadku, nie mogę odciąć się od dwóch toksycznych osób w mojej rodzinie, bo jedna z nich jest właścicielem mieszkania, w którym mieszkam przez większość życia (pomijając okres od urodzin do któregoś roku życia