✨️ Obserwuj #mirkoanonim Czy to nie dobra idea, by znaleźć sobie jakąś studentkę na sponsoring a potem ją rozkochać w sobie i mieć narzeczoną? Bo inaczej nie ogarnę kobiety, jestem otyły okularnik z IT. Nawet sylwestra spędzam samemu na Netflix. #programista27k #zwiazki #niebieskipasek
@mirko_anonim: ale ty nie szukasz młodej dziewczyny na tymczasowy sponsoring tylko całe życie chcesz płacić, żeby chciała spędzać z Tobą czas bo nie chcę się d--y ruszyć. Jak IT i okularki nie pasują to ogarnij laser. Jak bebzon to się rusz idź pobiegaj czy coś a jak chcesz młodą pewnie nie będąc taki młody to coś musisz mieć do zaoferowania więcej niż młodszy Oskarek, jeśli to tylko kasa - układ
Anonim (nie OP): Jak nie udało Ci się znaleźć nikogo wśród lasek które szukają związku to powodzenia w przekonywaniu do związku takiej co szuka sponsora, a nie związku ( ͡°͜ʖ͡°) sam sobie poziom trudności zwiększasz jeśli celem jest związek, a nie bycie bankomatem za s--s.
@mirko_anonim: Eh, nie mam dobrych wiadomości, ale życzę powodzenia w odchudzaniu, zacznij od diety 1200 kcal, a później może jakiś sport typu spacery wokół domu (na początek). Ja czasem oglądam "Historie wielkiej wagi" i tam lekarz tak mówił...
Czy to nie dobra idea, by znaleźć sobie jakąś studentkę na sponsoring a potem ją rozkochać w sobie i mieć narzeczoną? Bo inaczej nie ogarnę kobiety, jestem otyły okularnik z IT. Nawet sylwestra spędzam samemu na Netflix. #programista27k #zwiazki #niebieskipasek
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: rozkochuj, rozkochuj xD
@mirko_anonim: tak, studentkę 3 wieku z azji południowo-wschodniej.
────────────────────
@mirko_anonim: Eh, nie mam dobrych wiadomości, ale życzę powodzenia w odchudzaniu, zacznij od diety 1200 kcal, a później może jakiś sport typu spacery wokół domu (na początek). Ja czasem oglądam "Historie wielkiej wagi" i tam lekarz tak mówił...
@mirko_anonim: Co, to tak nie działa xd