Aktywne Wpisy

b1n45 +104

denazyfikacja +278
najbardziej wymowne w #afera #wykopgate20 jest to, że #moderacja nie przyszła i nie powiedziała na odczepne czegoś typu "kurdebele faktycznie coś tu nie gra, zaraz zwołamy spotkanie w serwerowni i przedyskutujemy jak zapobiec takim sytuacjom w przyszłości, bardzo dziękujemy @Defined za wkład w społeczność" i zamiast zbanować paręnaście zielonek na pokaz (i tak zaraz sobie założą nowe konta ( ͡° ͜ʖ ͡°
źródło: image_picker_A6B199CA-67F1-4F5C-A2B9-ACE5D9A260DA-67429-000008F31A9BD277
Pobierz

Wyszło mi, że mam #hpv ale boje sie z tym pójść do lekarza, moge to jakkolwiek leczyc w domu czy musze sie meczyc?
Na konsultacji na chacie z lekarzem i objawach, nie mam oficjalnego wyniku.
Nie pojde do lekarza stacjonalnie, nie ma opcji.
Sprawdziłem i teoretycznie są leki które mogą pomóc #aldara #zyclara #condyline #warticon i po 2 latach powinno przejść jak dobrze pójdzie
Dostane gdzieś online na #receptomat #erecepta albo cokolwiek recepte na #klykciny bez historii choroby i dzwonienia?
Ewentualnie przejdzie dodanie zdjęcia z internetu?
#s--s #zdrowie #badania #choroby #chorobyweneryczne
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Jak wstyd iść normalnie, to wybrać się prywatnie do dermatologa/wenerologa, jak strach przed kobieta, to wybrać faceta, chociaż będzie bardziej pewne jakie to zmiany.
Dla lekarza to coś normalnego i pacjent jak pacjent.