Wpis z mikrobloga

Ja p*erdole, co te laski mają w głowie XD @ZenujacaDoomerka czy Ty się z c*pą na łeb pozamieniałaś? Kobieto, @Shepard93 wysłał Ci penesa a Ty robisz z tego aferę jakby Cię pobito. Gdyby mi laska wysłała c*pkę to bym się uśmiał, ewentualnie uśmiechnął w przypadku ładnego ciała. Internet taki jest, ale nie, lepiej zrobić aferę jaka to Ty poszkodowana XD Jeszcze brakuje tylko żebyś poleciała na policję i zgłosiła g---t XD

#afera #s--s #zwiazki #rozowepaski #logikarozowychpaskow #niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow #wykop
Miguelos - Ja p*erdole, co te laski mają w głowie XD @ZenujacaDoomerka czy Ty się z c...

źródło: image_picker_39AD6ABF-9711-407F-8688-CDD4BAF94417-2700-000000643CE22D75

Pobierz
  • 34
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@lexico: osób małoletnich dotyczą kolejne ustępy. Koleś użył środku masowego przekazu (internet), więc można potraktować to, jako "publiczne prezentowanie".
Widać, że twoja znajomość prawa jest bardzo powierzchowna, wręcz żadna.
Ja tylko czekałem na fikołek pod tytułem "PW to nie jest publicznie, reeee". Takie głupio mądre p---------e chłopka rozrtopka. Skończ się ośmieszać, chłopcze.
  • Odpowiedz
Koleś użył środku masowego przekazu (internet), więc można potraktować to, jako "publiczne prezentowanie"

@Kotouak: nie,

Widać, że twoja znajomość prawa jest bardzo powierzchowna, wręcz żadna.

chyba o
  • Odpowiedz
Nikt normalny nie wysyła takich zdjęć do kobiet

@Cztero0404: jesteś tutaj dopiero 2 lata.
Gdybyś był 5 lat temu, to mirabelki dostawały takie zdjęcia kilka razy na dzień
  • Odpowiedz
nikt normalny nje wysyła takich zdjęć komukolwiek*

@Diamond-kun: Poprawka* Zgadzam się. Ogólnie wysłanie takich zdjęć jest komukolwiek niezależnie od płci jest przede wszystkim bardzo lekkomyślne bo nigdy nie wiesz co ktoś z tym później zrobi oraz słabe zwłaszcza bez zgody tej drugiej strony co też często się dzieje.
  • Odpowiedz