mirko_anonim
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
6
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
Pan_Slon
Pan_Slon
@mirko_anonim: skoro wiesz ze wraca pozno to przestan mu truc p---ę bo doskonale już wiesz jak wraca.
236
theOstry
@mirko_anonim: taka męcząca baba, że w ogóle pyta się o godzinę to do smieci
149
Hazzy90
Hazzy90
46
T.....n
T.....n
@mirko_anonim Przecież chłop daje ci to czego kobiety najbardziej pragną - emocji i niepewności w związku. Dobrych? Złych? Nieważne. Ważne, że nie ma spokoju.

Jakby pewnie wracał normalnie do domu i co do minuty oraz nie robił spontanów ze znajomymi to byś się żaliła, że jest "nudny i przewidywalny" ¯\(ツ)/¯

I kto normalny kupuje bilety do kina tuż po wielu kilometrach w trasie? Przecież wiaodko, że człowiek będzie chciał pójść w
23
wstanczyk
13
LubieSzaszylkiZLublina
@mirko_anonim też by mnie to denerwowało, no ale jak rozmowa nie pomaga to już kwestia jak bardzo ci to nie leży.
12
Smartek
@mirko_anonim wiesz, że ma tendencję do spóźniania się i kupujesz bilety do kina na wieczór i to po trasie XD, jebnieci obydwoje
11
NieBendePrasowac
skoro wiesz ze wraca pozno to przestan mu truc p---ę bo doskonale już wiesz jak wraca.

@Pan_Slon: z takim podejściem podejrzewam że to byłby cud gdyby u ciebie doszło do rozwodu

Jakby pewnie wracał normalnie do domu i co do minuty oraz nie robił spontanów ze znajomymi to byś się żaliła, że jest "nudny i przewidywalny"
11
videl49
videl49
@mirko_anonim: Jezu nie słuchaj tych przegrywow. Slownosc, punktualność i bycie godnym zaufania to PODSTAWY bycia człowiekiem. Nie wiem ile macie lat, ja dałabym chłopakowi szanse, ale musisz wiedzieć że dużo czasu upłynie aż zrozumie
6
TrollingMasterNinja
@mirko_anonim: mam nadzieję że nie masz na imię Karolina
4
Filipiak20
Filipiak20
3
zrobie_tu_porzadek_
@mirko_anonim też się dziwię, że nadal się dziwisz. Chłop tak ma, więc albo zaakceptuj, albo rzuć - więcej opcji nie ma. A telefon służy do komunikacji, więc skoro na smsy się nie możecie dogadać, to zadzwoń - albo znajdź se swoje towarzystwo i zrób tak samo. Różowe tak narzekają na brak wolności.
2
kabotyno
@mirko_anonim bierz go pod uwagę w swoich planach tylko, kiedy nie ma zaplanowanych innych wyjść. Możliwe, że on nigdy się pod tym względem nie zmieni.
2
szzzzzz
@mirko_anonim no bardzo mi przykro ale to objaw p---y na boku
2
Pan_Slon
Pan_Slon
@NieBendePrasowac: no elo pantoflu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
2
mirko_anonim
mirko_anonim Autor
  • adult
2
F.....0
F.....0
Jak ide do koleżanek to nie wiem kiedy wrócę, po prostu czasem kończymy o 20, a czasem o 24 i zawsze jak idę to nie wiem kiedy wrócę i nie chce tracić energii mentalnej na to aby to szacować i potem jeszcze pilnować czy aby na pewno dojdę na określoną godzinę. Jak wyjeżdżam od nich piszę mu że już jadę i tyle.

@mirko_anonim: ojejku, zesrałabyś się jakbyś to niskie iq
2
Bumbala
Bumbala
@mirko_anonim: moja potrafi powiedzieć, że wróci o 19 i wrócić o 5, a ja potrafię powiedzieć, że wrócę o 2 i wracam o 10. Choć przeważnie wracamy +/-do 2h od deklarowanego. Sprawdź czy Ty też możesz tak się spóźniać i ok. Nie planuj nic już takiego dnia z nim i będziesz miała spokojną głowę. Z tym, że moja to stara baba, a ja jeszcze starszy dziad to nas juz tak
1
szynszyla2018
1
Dziesion
@mirko_anonim ja zawsze mówię "do jutra"
¯_(ツ)_/¯
1