@mirko_anonim Przecież chłop daje ci to czego kobiety najbardziej pragną - emocji i niepewności w związku. Dobrych? Złych? Nieważne. Ważne, że nie ma spokoju.
Jakby pewnie wracał normalnie do domu i co do minuty oraz nie robił spontanów ze znajomymi to byś się żaliła, że jest "nudny i przewidywalny" ¯\(ツ)/¯
I kto normalny kupuje bilety do kina tuż po wielu kilometrach w trasie? Przecież wiaodko, że człowiek będzie chciał pójść w
@mirko_anonim: Jezu nie słuchaj tych przegrywow. Slownosc, punktualność i bycie godnym zaufania to PODSTAWY bycia człowiekiem. Nie wiem ile macie lat, ja dałabym chłopakowi szanse, ale musisz wiedzieć że dużo czasu upłynie aż zrozumie
@mirko_anonim też się dziwię, że nadal się dziwisz. Chłop tak ma, więc albo zaakceptuj, albo rzuć - więcej opcji nie ma. A telefon służy do komunikacji, więc skoro na smsy się nie możecie dogadać, to zadzwoń - albo znajdź se swoje towarzystwo i zrób tak samo. Różowe tak narzekają na brak wolności.
@mirko_anonim bierz go pod uwagę w swoich planach tylko, kiedy nie ma zaplanowanych innych wyjść. Możliwe, że on nigdy się pod tym względem nie zmieni.
Jak ide do koleżanek to nie wiem kiedy wrócę, po prostu czasem kończymy o 20, a czasem o 24 i zawsze jak idę to nie wiem kiedy wrócę i nie chce tracić energii mentalnej na to aby to szacować i potem jeszcze pilnować czy aby na pewno dojdę na określoną godzinę. Jak wyjeżdżam od nich piszę mu że już jadę i tyle.
@mirko_anonim: ojejku, zesrałabyś się jakbyś to niskie iq
@mirko_anonim: moja potrafi powiedzieć, że wróci o 19 i wrócić o 5, a ja potrafię powiedzieć, że wrócę o 2 i wracam o 10. Choć przeważnie wracamy +/-do 2h od deklarowanego. Sprawdź czy Ty też możesz tak się spóźniać i ok. Nie planuj nic już takiego dnia z nim i będziesz miała spokojną głowę. Z tym, że moja to stara baba, a ja jeszcze starszy dziad to nas juz tak
Jakby pewnie wracał normalnie do domu i co do minuty oraz nie robił spontanów ze znajomymi to byś się żaliła, że jest "nudny i przewidywalny" ¯\(ツ)/¯
I kto normalny kupuje bilety do kina tuż po wielu kilometrach w trasie? Przecież wiaodko, że człowiek będzie chciał pójść w
@Pan_Slon: z takim podejściem podejrzewam że to byłby cud gdyby u ciebie doszło do rozwodu
@mirko_anonim: ojejku, zesrałabyś się jakbyś to niskie iq
¯_(ツ)_/¯