Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim Przecież chłop daje ci to czego kobiety najbardziej pragną - emocji i niepewności w związku. Dobrych? Złych? Nieważne. Ważne, że nie ma spokoju.

Jakby pewnie wracał normalnie do domu i co do minuty oraz nie robił spontanów ze znajomymi to byś się żaliła, że jest "nudny i przewidywalny" ¯\(ツ)/¯

I kto normalny kupuje bilety do kina tuż po wielu kilometrach w trasie? Przecież wiaodko, że człowiek będzie chciał pójść w
  • Odpowiedz
  • 0
@mirko_anonim a to można wychodzić samemu?! A na serio może on tak ma i dla niego to nie problem. Pogadaj, powiedz ze ci to przeszkadza i że jest to dla ciebie ważne. Sama też lekko zluzuj.
No chyba że inny pasek na widoku...
  • Odpowiedz
@mirko_anonim też się dziwię, że nadal się dziwisz. Chłop tak ma, więc albo zaakceptuj, albo rzuć - więcej opcji nie ma. A telefon służy do komunikacji, więc skoro na smsy się nie możecie dogadać, to zadzwoń - albo znajdź se swoje towarzystwo i zrób tak samo. Różowe tak narzekają na brak wolności.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: moja potrafi powiedzieć, że wróci o 19 i wrócić o 5, a ja potrafię powiedzieć, że wrócę o 2 i wracam o 10. Choć przeważnie wracamy +/-do 2h od deklarowanego. Sprawdź czy Ty też możesz tak się spóźniać i ok. Nie planuj nic już takiego dnia z nim i będziesz miała spokojną głowę. Z tym, że moja to stara baba, a ja jeszcze starszy dziad to nas juz tak
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: daj spokój chłopowi.

Pewnie nie wychodzi co tydzień, a to kluczowe.

Więc się naucz, że jak wychodzi to głupio sie nie pytaj o której planuje wrócić i nie pisz do
  • Odpowiedz