Aktywne Wpisy

PIAN--A_A--KTYWNA +320
Sprawdź jaki typ kobiety zainteresuje się Tobą w ten weekend.
Zasady znacie.
#glupiewykopowezabawy #rozowepaski
Zasady znacie.
#glupiewykopowezabawy #rozowepaski
źródło: IMG_20260327_210655
Pobierz
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

zerwałem sobie więzadła w nodze, mam MRI, opis MRI w którym jest napisane co mam pozrywane. póki co rehabilituję się i nie ma pewności, że odzyskam w pełni sprawność bez operacji. Z tego co widzę, łapie się to pod paragraf 77 lub 81 + to:
pkt 6. Należy kwalifikować następstwa przebytych uszkodzeń wewnątrzstawowych (więzadeł, łąkotek) powodujące niestabilność, ograniczenie ruchów i upośledzenie sprawności dynamicznej oraz chondromalację - potwierdzone w badaniach USG, MRI, CT lub RTG.
pytania:
-jak mi wręczą bilet na #obowiazkowecwiczeniawojskowe to jaka jest droga odwołania się od tego z uwagi na to że fizycznie nie jestem w stanie chodzić? nie chcę robić jakiś farmazonów z l4 na telefon, tylko uczciwie przedstawić swoją sytuację, a z tego co rozumiem MRI i opis MRI są wystarczające.
-próbował ktoś zmienić kategorię wojskową? czy z takim urazem nie ma na to szansy?
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
https://youtu.be/ANIy0MNVyMk?si=TAwvcEC19OOcRxJV
-piszesz wniosek do swojego WCR
-jak nie ma
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
U mnie na podkarpaciu podlegały pod..Lublin.
Tam pracuje stary TREP, który chamsko dogaduje każdemu i pani major która zawodowemu żołnierzowi co ważył 150 kg i chciał zmienić kategorię , żeby mieć spokój to...go z-----a z góry na dół i się odwoływał.
Więc wszystko zależy kto będzie orzecznikiem w komisji.
Jak twoje WCR nie przyzna ci kategorie to od
Komentarz usunięty przez autora