Aktywne Wpisy
WenerowaAngela +25
#2137 #wykopobrazapapieza won do piekła k---o wściekła
Rimbolo +3
Wykop był w TVN, to teraz m0deracja nawet w nocy działa. Normalnie to tak nie ma i sobie scatman lata godzinami bez problemu. Beka z tego portalu
Współczuję utarty auta, mam nadzieję, że będzie wichura i drzewo ich zmiażdży w ramach karmy
@enten Kara więzienia, w którym muszą pracować, żeby się utrzymać (zapłacić za cele, wyżywienie, strażników itp.) i do tego odłożyć tyle, żeby zwrócić wartość ukradzionego przedmiotu, + drugie tyle nawiązki za szkodę dla właściciela, + jeszcze raz 100% jako „podatek od kradzieży”, którym można by zasilić np. służbę zdrowia czy jakiś inny szczytny cel ( ͡º ͜ʖ͡º)
@enron: miałem podobną akcję na osiedlu. Policja stwierdziła, że c---a może bo ochroniarz przyszedł zanim coś skradziono. Przydatni jak zawsze.
@Saper86: ja miałem podobna akcje, nagralem jak kradli auto sąsiadce, auto odzyskane po 3-4 dniach w całości. Co ciekawe okradali komorki lokatorskie i wrzucali do kradzionego auta xD
@Saper86: a co Ty myślisz, że jest jakiś system do rozpoznawania twarzy? To znajdź człowieka mając tylko jego twarz. Powodzenia
@Hamza: Oczywiście. Każde customowe zabezpieczenie utrudnia i znacznie spowalnia proces kradzieży. Z drugiej strony obniża to komfort użytkowania pojazdu bo trzeba wyłączyć keylessa, mieć dodatkowy klucz do blokady skrzyni, przed uruchomieniem kliknąć kombinację uruchamiającą pompę paliwa czy przekaźnik na rozrusznik.