Aktywne Wpisy

WykopekPol +9
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
torian15 +39
Ciekawe ze jest bardoz dużo ludzi którzy myślą, że ludzie żyli razem z dinozaurami w perhistorii. Serio, zapytajcie swoje różowe :)
Tymczasem dinozaury pojawiły się na ziemi ok 230 mln lat temu i żyły do ok 66 mln lat temu. Ludzie pojawili się natomiast ok 0,3 mln lat temu. To są absurdalne odległości czasowe. Cała historia cywilizacji człowieka to jakiś nic nie znaczący pyłek na osi czasu istnienia ziemi, a patrząc na
Tymczasem dinozaury pojawiły się na ziemi ok 230 mln lat temu i żyły do ok 66 mln lat temu. Ludzie pojawili się natomiast ok 0,3 mln lat temu. To są absurdalne odległości czasowe. Cała historia cywilizacji człowieka to jakiś nic nie znaczący pyłek na osi czasu istnienia ziemi, a patrząc na
źródło: dinozaury
Pobierz

( ͡º ͜ʖ͡º)
@robertkk nie śmiej się z niego. Nie każdego stać na normalne auto więc to się zdarza że kupujesz gruchota. Z zewnątrz dziewczynki nie widzą, że zalany, a liczniki w milach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale zapytam, pokażcie swoje gruzy za 2 tys. Co?
Marek nie musi bo widziałem prawie 30 letnia astrę jego.
A co najlepsze to to, że świeci mu się prawie każdy błąd na liczniku bo kiedyś coś pytał na mirko i fotkę wrzucał. Więc jeździ bez ABS i stwarza zagrożenie.
O coś takiego jak na zdjęciu tylko z kołami stalowymi czarnordzawymi.
P. S. Omyłkowo wpisałem astrę zamiast vectre.
źródło: temp_file8648823531022236527
PobierzJuż wiesz skąd mają ból o samochód gdy mnie wyzywali i kazali mi pokazać swój a się okazało że warty jest 100k więc dostali piany na usta.
P. S. On tym dojeżdża do roboty na gospodarstwie u Hansa kilkaset kilometrów xD
@robertkk zamilcz. My na plusy i inne wasze bzdety nie liczymy i nie przeszkadza nam że twój wpis był martwy od początku jego
Nara.
Zostałeś wyśmiany jako typowy zazdrośnik i chciałeś zabłysnąć pokazując że nie zazdrościsz. Mowa była o nowych mercedesach na ukraińskich blachach a ty wrzucasz swojego 10 letniego utopca w którym nawet zegarów nie byłeś w stanie zmienić. Auto warte przy dobrych wiatrach 50k i poskładane niskim kosztem w jakiejś stodole. Dalej cię to boli ale to jest fakt.
Tak
Najpierw krzycząc żebym pokazał czym jeżdżę bo jak nie to jestem taki i owaki. W końcu pokazałem dla jaj i świętego spokoju to się zesrałeś bo cie stać jedynie na vectre jak marka za 3k xDDD