Aktywne Wpisy

KjatanSveisson +45
#perfumy
Nudzi mi się w pracy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Każdy wstawia jeden flakon, jak ktoś posiada taki sam w kolekcji to daje mu plusa. Zobaczymy jakie pozycje są u nas najpopularniejsze XD
Zaczynam
Nudzi mi się w pracy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Każdy wstawia jeden flakon, jak ktoś posiada taki sam w kolekcji to daje mu plusa. Zobaczymy jakie pozycje są u nas najpopularniejsze XD
Zaczynam
źródło: FLAKON-MOSCHINO-UOMO-EDT-125ml
Pobierz
mirko_anonim +6
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Wskażcie większego przegrywa niż ja
Aktualnie lat 23, 4 rok informatyki w gdańsku na polibudzie. W 2020 roku stanełem przed wyborem studiów. Jako że miałem tytuł laureata olimpiady fizycznej to mogłem iść na praktycznie każdy kierunek związany z naukami ścisłymi.
Rozważałem lekarski albo infe. Rodzice doradzali infe, bo szybciej zacznę zarabiać dobre pieniądze i krótsza droga do tego jest. W internecie artykuły, że programiści mają rekordowe zarobki, opływają w
Wskażcie większego przegrywa niż ja
Aktualnie lat 23, 4 rok informatyki w gdańsku na polibudzie. W 2020 roku stanełem przed wyborem studiów. Jako że miałem tytuł laureata olimpiady fizycznej to mogłem iść na praktycznie każdy kierunek związany z naukami ścisłymi.
Rozważałem lekarski albo infe. Rodzice doradzali infe, bo szybciej zacznę zarabiać dobre pieniądze i krótsza droga do tego jest. W internecie artykuły, że programiści mają rekordowe zarobki, opływają w

A kazdego madrzejszego od siebie ma oczywiscie na czarno, wiec nie mozna mu odpisac ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Oczywiście nie zastanawia go też fakt, czemu to znalezisko było zbotowane i wykopało ponad 1000 ruskich gównokont które robią tylko to, ani fakt, że w rosji, dla której robi za darno, nazywają go "gavnojadem"
#ukraina #rosja #wojna i #bekazlewactwa #neuropa bo wszędzie szuka lewaków więc dodał takie tagi
źródło: 2ih485
Pobierz( ͡º ͜ʖ͡º)
@robertkk nie śmiej się z niego. Nie każdego stać na normalne auto więc to się zdarza że kupujesz gruchota. Z zewnątrz dziewczynki nie widzą, że zalany, a liczniki w milach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale zapytam, pokażcie swoje gruzy za 2 tys. Co?
Marek nie musi bo widziałem prawie 30 letnia astrę jego.
A co najlepsze to to, że świeci mu się prawie każdy błąd na liczniku bo kiedyś coś pytał na mirko i fotkę wrzucał. Więc jeździ bez ABS i stwarza zagrożenie.
O coś takiego jak na zdjęciu tylko z kołami stalowymi czarnordzawymi.
P. S. Omyłkowo wpisałem astrę zamiast vectre.
źródło: temp_file8648823531022236527
PobierzJuż wiesz skąd mają ból o samochód gdy mnie wyzywali i kazali mi pokazać swój a się okazało że warty jest 100k więc dostali piany na usta.
P. S. On tym dojeżdża do roboty na gospodarstwie u Hansa kilkaset kilometrów xD
@robertkk zamilcz. My na plusy i inne wasze bzdety nie liczymy i nie przeszkadza nam że twój wpis był martwy od początku jego
Nara.
Zostałeś wyśmiany jako typowy zazdrośnik i chciałeś zabłysnąć pokazując że nie zazdrościsz. Mowa była o nowych mercedesach na ukraińskich blachach a ty wrzucasz swojego 10 letniego utopca w którym nawet zegarów nie byłeś w stanie zmienić. Auto warte przy dobrych wiatrach 50k i poskładane niskim kosztem w jakiejś stodole. Dalej cię to boli ale to jest fakt.
Tak
Najpierw krzycząc żebym pokazał czym jeżdżę bo jak nie to jestem taki i owaki. W końcu pokazałem dla jaj i świętego spokoju to się zesrałeś bo cie stać jedynie na vectre jak marka za 3k xDDD