Wpis z mikrobloga

• 3
@mirko_anonim aż z nudów odpowiem,
Mam dwa etaty, zapisałem się na kurs jaki chciałem sobie zrobić bo od dawna mi się marzyl, gadam z topką ludzi w Polsce jeśli chodzi o inteligencję i wykształcenie i co ? Jak się pochodzi z toksycznego domu i środowiska to trzeba ogromu pracy żeby z tego wyjść, a julce i tak twoja twarz, praca czy wzrost się nie spodoba to co masz zrobić? Jak przez
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: bo są zbyt leniwi i poddają się po pierwszej nieudanej próbie, dziękuję i pozdrawiam!

Ja jak miałem problem to pisałem miliony wiadomości na czateriach i portalach randkowych, aż zaczęło się udawać nawiązywanie jakichś internetowych znajomości, które potem, bez powodzenia przenosiłem do spotkań w prawdziwości, aż w końcu człowiek nauczył się rozmawiać z ludźmi. Dołączyłem też do kilku lokalnych organizacji dla młodych ludzi, żeby właśnie "wyjść do ludzi" - w
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
Anonim (nie OP): @frytaa: no i gdzie masz problem typie? zachowujesz się jak płatek śniegu bo ty jedyny na całym świecie miałeś toksyczny dom. Większość osób miała takie sobie dzieciństwo i nieciekawą przeszłość a jakoś idzie do przodu. Poza tym jak masz jakieś nieprzepracowane rzeczy z przeszłości to idź na terapie a nie mianuj się przegrywem bo nic z tym nie robisz. Cała twoja wypowiedź i tak sprowadza się
  • Odpowiedz
Nie żeby coś ale dlaczego prawie zawsze takie wpisy są pisane z anonimiego? Xd czujecie wstyd że dajecie takie rady że nie chcecie pisać tego z głównego konta waszego czy co? XD

@power-weak: Ja bym się pod tym podpisał, chociaż tego nie napisałem. Większość przegrywów trwa w tym, bo im po prostu tak wygodnie.
  • Odpowiedz