Problem z wifi ma laptopie: Odpalam, sieć się znajduje, przeglądam neta i jest wszystko cacy ale nagle wifi się samo wyłącza. W zakładce "siec i internet", po kliknięciu w "uzyskaj pomoc" jest informacja na żółtym tle, że "Siec wifi jest wylaczony", poniżej jest klawisz "włącz sieć wifi" jednak po kilkusekundowym mieleniu system nie reaguje. Dodatkowo po kliknięciu na pasku w prawym dolnym rogu w ikonę sieci wywołuje się tylko kontrolka do włączania bluetooth, trybu samolotowego, oszczędzania baterii itd. Ikony od wifi brak. System to #windows11 Sieć oczywiście działa i samo wifi też, bo mam na telefonie.
@Przegrywzyciowy0 nic takiego, wszędzie najwyższa wydajność itp. Nawet nie widzę opcji żeby w trybie Eco wyłączało wifi po X minutach. Teraz zrobiłem reset łapka i wifi działa, ale już takie akcje mam od paru tygodni.
Odpalam, sieć się znajduje, przeglądam neta i jest wszystko cacy ale nagle wifi się samo wyłącza. W zakładce "siec i internet", po kliknięciu w "uzyskaj pomoc" jest informacja na żółtym tle, że "Siec wifi jest wylaczony", poniżej jest klawisz "włącz sieć wifi" jednak po kilkusekundowym mieleniu system nie reaguje.
Dodatkowo po kliknięciu na pasku w prawym dolnym rogu w ikonę sieci wywołuje się tylko kontrolka do włączania bluetooth, trybu samolotowego, oszczędzania baterii itd. Ikony od wifi brak.
System to #windows11
Sieć oczywiście działa i samo wifi też, bo mam na telefonie.
#komputery #systemyoperacyjne #laptopy #pytaniedoeksperta
Teraz zrobiłem reset łapka i wifi działa, ale już takie akcje mam od paru tygodni.