m.....n
m.....n
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
96
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
gandalf_rzulty
76
w.....j
w.....j
@meltdown:
Chłop zgolił brodę, z automatu minus 6 procent. To jest właśnie demokracja
61
anakhin
anakhin
@gandalf_rzulty: serio wydaje ci sie, ze szymek z kosiniakiem traca popracie bo.. nie chca aborcji? wow - a ja myslallem, ze to dlatego, ze przed wyborami chcieli byc 3 droga a po wyborach okazali sie 2 tuskiem. Jak tyko dostali koryto to od razu zrezygnowali ze swoich postulatow tylko po to aby tusk sie na nich nie obrazil i nie zabral koryta
4
j.....i
j.....i
świecili RiGCzem przed dostaniem się do koryta, a po dostaniu się zaczęli machać katoprawacką szabelką. Zapomnieli jednak, że ludzie, którzy ich wybrali prędzej przejdą do KO niż zmienią swoje poglądy odnośnie legalizacji aborcji.

@gandalf_rzulty: chłopie przecież oni swoje poglądy na temat aborcji jasno wyrażali przed wyborami parlamentarnymi xDDDDDDDD
4
j.....i
j.....i
gdzie wiadomo jest, że to referendum w 70% Polaków by się opowiedziało za legalną aborcją

@gandalf_rzulty: xD
masz większe urojenia niż konfiarze, brawo.
2
gandalf_rzulty
1
gandalf_rzulty
1
gandalf_rzulty
1
j.....i
j.....i
@gandalf_rzulty: tylko jak mają dowieźć referendum jak nikt inny tego nie popiera?
0
j.....i
j.....i
0
gandalf_rzulty
@jozef-dzierzynski: połowa konfiarzy jest miśku antykościelna, ale są na tyle cyniczni i hipokrytami, że nie przeszkadza im to lol

poza tym dzbanie można chodzić do kościoła, ale to nie znaczy, że się jest antyaborcyjnym

podałem Ci sondaż a ty robisz fikoła i wypierasz się prawdy
0
j.....i
j.....i
poza tym dzbanie można chodzić do kościoła, ale to nie znaczy, że się jest antyaborcyjnym

@gandalf_rzulty: xDD

podałem Ci sondaż a ty robisz fikoła i wypierasz się prawdy

@gandalf_rzulty: ja ci podałem wyniki wyborów, partie które są otwarcie antyaborcyjne mają WIĘKSZOŚĆ. PiS, Konfa, TD. Coś jeszcze?
0
Kaziu
@meltdown: Na portalach informacyjnych czytałem, że politolodzy mówili, że Kosiniak miał "minę jak zbity pies". Byłem ciekawy, ale nie chciało mi się szukać. Dzięki mireczku. Aha - no i mieli rację :)
0
m.....n
m.....n
@Kaziu: to akurat fotka z wyborów prezydenckich z 2020, w których uzyskał 2% poparcia
0
gandalf_rzulty
0
Kaziu
@meltdown: Aha. No to jak wspomniałem. W gazetach mówią, że miał minę zbitego psa po eurowyborach. Może gdzieś się trafi :)
0
j.....i
j.....i
jak wszystkie partie będą antyaborcyjne to SPOŁECZEŃSTWO TEŻ TAKIE BĘDZIE?

@gandalf_rzulty: społeczeństwo głosuje na partie, partie antyaborcyjne, rozumiesz? Jedyny argument którego sie kurczowo trzymasz to jedna ankieta, wartość poznawcza równe 0, ankiet robią tysiące na każdy temat i różnice między nimi są znaczące, chociażby wczorajszy exit poll się jebnął o bodaj 6 punktów procentowych. Ale ty wierzysz w ankiete, jedną ankiete. Okej, twoje prawo. Nieźle sie zdziwisz w referendum, tyle
0