Aktywne Wpisy

KingaM 0
Ej, a kiedy myjecie tyłek, to jak głęboko wsuwacie (namydlony) palec? Pytanie do facetów, ofc. #pytaniedoeksperta

fsfdjf +20
zimno, śnieżnie i fajnie, ale niektóre kasztany nie odśnieżają przed domami i trzeba się przedzierać przez zaspy śniegu jak na sybirze jakim
źródło: image_picker_75E0C8FE-53FA-479A-9834-DB819599DD89-14796-000018D21BE906E3
Pobierz

Chłop zgolił brodę, z automatu minus 6 procent. To jest właśnie demokracja
@gandalf_rzulty: chłopie przecież oni swoje poglądy na temat aborcji jasno wyrażali przed wyborami parlamentarnymi xDDDDDDDD
@gandalf_rzulty: xD
masz większe urojenia niż konfiarze, brawo.
poza tym dzbanie można chodzić do kościoła, ale to nie znaczy, że się jest antyaborcyjnym
podałem Ci sondaż a ty robisz fikoła i wypierasz się prawdy
@gandalf_rzulty: xDD
@gandalf_rzulty: ja ci podałem wyniki wyborów, partie które są otwarcie antyaborcyjne mają WIĘKSZOŚĆ. PiS, Konfa, TD. Coś jeszcze?
@gandalf_rzulty: społeczeństwo głosuje na partie, partie antyaborcyjne, rozumiesz? Jedyny argument którego sie kurczowo trzymasz to jedna ankieta, wartość poznawcza równe 0, ankiet robią tysiące na każdy temat i różnice między nimi są znaczące, chociażby wczorajszy exit poll się jebnął o bodaj 6 punktów procentowych. Ale ty wierzysz w ankiete, jedną ankiete. Okej, twoje prawo. Nieźle sie zdziwisz w referendum, tyle