Wpis z mikrobloga

#komputery #windows #kiciochpyta

za chwilę robię formata C. O czym mogłem jeszcze zapomnieć przy przenoszeniu plików? N ie chce mi się znowu niczego odzyskiwać. Kontakty gg mam, pulpit wyciąłem na inny dysk, zakładek nie potrzebuję, hasła odzyskam jak nie pamiętam.
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@modeccon12: savy mam gdzieś ;p Zdjęcia mam na innym dysku. Plikii muzyka na innych dyskach już. Bardziej pytam o takie wkurzające rzeczy o których sie zawsze zapomina na przykąłd zakładki z mozilli czy właśnie jakieś kontakty ;p Zastanawiam się o czym mogłem zapomnieć.
  • Odpowiedz
@2green Konfiguracje programów typu torrent, poczta, komunikatory. Rozszerzenia przeglądarek, Klucze do programów,. Najlepiej to zrób kopie zapasową całego dysku, i jak coś będzie potrzebne to sobie wyciągniesz. "Ludzie dzielą się na tych co robią kopie zapasowe, i tych którzy zaczną robić" Ja od wczoraj należe do tych drugich, 250GB plików poszło się je*ać, nie ten przycisk kliknąłęm ;d
  • Odpowiedz
@2green: jak wyżej było powiedziane. Obraz partycji załatwi sprawę. Poza tym najważniejsze rzeczy sam wymieniłeś. W skrócie: Kontakty, korespondencja, ustawienia programów, projekty, hasła, zakładki, dokumenty, zapisy gier, ewentualnie modyfikacje gier. Sam wiesz czego używasz.

Przejrzyj foldery użytkownika, tam często się chowają pomniejsze pliki konfiguracyjne programów/zapisy gier etc.
  • Odpowiedz