Wpis z mikrobloga

@Reiden nie.
Ryzyko rozwodu, tudzież zdrady w związku nie jest zależne od ilości partnerów seksualnych, a ewentualnie od zjawiska ich pozyskiwania w trakcie związku.
Jeżeli jesteś z kobietą, która była dziewicą i straciła je z Tobą, jest takie samo ryzyko rozstania po X latach, jak z tą co miała 13 chłopa nim Cię poznała.
Co Ci po dziewicy jak Cię będzie zdradzać na prawo i lewo, a ta która miała 13
  • Odpowiedz
@Matylda_Megara: wytłumaczyłem ci wyżej jak jest. Poczytaj psychologię ewolucji Bussa. To co Ty próbujesz teraz robić to dalej tłumaczysz mi “jak powinienem postrzegać rzeczywistość według Ciebie” - ale natura i biologia mówią kompletnie co innego. Dla mnie jak laska miała 10 partnerów to mogę być jej 11, ale nigdy bym nawet nie pomyślał o związku z nią. Do stałej relacji jest kobieta bezwartościową - aczkolwiek zawsze znajdzie się beciak który
  • Odpowiedz
@Reiden nie winie nikogo i z polecona pozycja również się zapoznam.
Dlaczego kobieta mająca 10 partnerów jest bezwartościowa do stałej relacji?
Statystyka statystyka, a życie życiem. Obecnie małżeństwo i związku traktuje się jak cos, co się wymienia po jakimś czasie, a nie naprawia to, co się zepsuło.
W jakich badaniach wskazano, że u kobiety, która miała kilku partnerów spada szansa na związek, który przetrwa?
  • Odpowiedz
@AlienFromWenus: Uświadom sobie, że jest duża grupa facetów, dla których s--s to nie jest wszystko. Dla wartościowego faceta dobrze poprowadzony biznes, zakup domu czy wychowanie dziecka to coś zdecydowanie więcej niż przespanie się z najładniejszą dziewczyną jaką widzieli w życiu. Mężczyźni mają swoje wartości i ideały, pomimo że sam miałem okazję "zaliczyć", to wybrałem własną drogę, dojrzałą. Kobiety normalne i porządne też istnieją i też tak postępują
Nie tłumacz zwyczajnego
  • Odpowiedz
zużyty jest twój mózg, słabo działa

@spirityfree: kolejna puszczalska sie oznaczyła xD

Nie wiem czy wiesz, ale typy co ruchają takie jak ty mają was za g---o, oczywiście wam tego nie powiedzą, bo by nie dostali ruchania :) Sam ruchałem takie szmaty na pierwszych spotkaniach i nawet podczas pukania gardziłem nimi, oczywiście pięknie się do was uśmiechając :***
  • Odpowiedz
@malinq: to tak nie działa byczku, nauka jest bardziej skomplikowana niż chłopski rozum, następnym razem poczytaj badania zamiast dyskutować o zmyślonych wnioskach a ich podstawie
  • Odpowiedz
  • 1
@Goronco mój ulubiony baiciarz wykopu, w tym wpisie jest tyle triggerów ( ͡º ͜ʖ͡º)

- angielski wpleciony w losowych momentach
- zagraniczny Alvaro, tutaj Włoch
- puszczalska Polka, w dodatku głupiutka (jak wiadomo, na wykopie są same "geniusze", które lubią się dowartościować obrażając innych xD)
- i jeszcze ta wisienka na torcie, creme de la creme w postaci przyrównania ons'a do
  • Odpowiedz
  • 0
@Ogau te baity działają idealnie na najniższe instynkty. A jak myślisz, co najbardziej striggeruje przegrywa? Zakazany owoc ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Jan998 jakbyś wyszedł kiedyś że swojej pieczary to byś wiedział że na całym świecie polska jest traktowana jak b----l Europy i każda polka traktowana podobnie
  • Odpowiedz
@Matylda_Megara: ani troche, ani odrobine xD jakos badania psycholgow na ten temat to tam c--j, karyna robiaca laske wie lepiej

Jednak w starych czasach mieli racje, baba to tylko w kuchni, bo krok za progiem i jej sie we lbie p--------i od tej wolnosci
  • Odpowiedz