Aktywne Wpisy
skeeto666 +34

fervi +511
CDA Premium na 90 dni czeka na Was ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Polska to bardzo fajny kraj i często zapominamy o tym. UE to zbiór często fajnych krajów - może nie tak jak Polska, ale nie można mieć wszystkiego ( ͡° ͜ʖ ͡°) Niestety od jakiegoś czasu słychać ględzenie, że Polska to syf, kiła i mogiła, Europa też i trzeba rozwalić to wszystko i liczyć, że może jakoś to będzie.
A ja
Polska to bardzo fajny kraj i często zapominamy o tym. UE to zbiór często fajnych krajów - może nie tak jak Polska, ale nie można mieć wszystkiego ( ͡° ͜ʖ ͡°) Niestety od jakiegoś czasu słychać ględzenie, że Polska to syf, kiła i mogiła, Europa też i trzeba rozwalić to wszystko i liczyć, że może jakoś to będzie.
A ja
źródło: obraz
Pobierz

to wygenerowane chyba?
czy odwzorowanie tego co w domu rodzice mowia na glos, znaczy, bez filtra angielskiego duplicity?
@dreadingit: tak po prostu rozmawia klasa robotnicza z kansilowskich chalup
mnie to na councilowska rodzine nie wyglada, za dobrze ubrane te dzieci, chyna ze wlasnie podlozyli obraz, ale co ja tam wiem.
ok, znalazlem, oryginal jest na insta u jakiejs laski z dziubkiem kaczki, popularnosc podbilo im ladbible, ktore ma odniesienie do kanalu tej laski
nie generowane bo dzieci byly w jakims programie porannym po tym rancie
to tak wygladaja obecnie councilowcy, ci to chyba bardziej influensiarze?
@dreadingit: ciuchy akurat tu wiele nie mają do tego,
Pojedź do bogatej dzielnicy i jak spotkasz dzieci i dorosłych z klasą to aż się zdziwisz jak.sie wyjątkowo dobrze, kulturalnie zachowują.
Sam jeździłem na ciężarówce kat. C kiedyś z dostawami placów zabaw, i innych akcesoriów dla dzieci do ogrodu