Aktywne Wpisy

SilesianPill +205

wykop +4
Nadchodzą zmiany w Regulaminie Wykopu - stawiamy na lepsze dopasowanie treści i bezpieczeństwo!
Chcemy, aby Wykop stawał się coraz lepszym miejscem do dzielenia się treściami, dlatego aktualizujemy nasz Regulamin. Zmiany wejdą w życie dnia 11 maja 2026 roku. Co się zmienia i dlaczego?
➡ Zakładka „Dla Ciebie”: Oficjalnie wprowadzamy mechanizm, który pomoże Ci odkrywać najciekawsze treści. Algorytm działa w oparciu o Twoje własne wybory (wykopy, zakopy, obserwowane tagi), dzięki czemu Twój feed będzie
Chcemy, aby Wykop stawał się coraz lepszym miejscem do dzielenia się treściami, dlatego aktualizujemy nasz Regulamin. Zmiany wejdą w życie dnia 11 maja 2026 roku. Co się zmienia i dlaczego?
➡ Zakładka „Dla Ciebie”: Oficjalnie wprowadzamy mechanizm, który pomoże Ci odkrywać najciekawsze treści. Algorytm działa w oparciu o Twoje własne wybory (wykopy, zakopy, obserwowane tagi), dzięki czemu Twój feed będzie

Wiadomo jak jest, koniec eldorado etc etc, ale mam pytanie odnosnie kotlina. Jestem regular javowcem, czy jest sens myslec przyszlosciowo o kotlinie? Tak w sumie to podłubałbym sobie jakies projekty na boku, ale czy w przyszlosci jest sens sie przerzucac na kotlina? Chodzi mi o to jak wyglada rynek jesli chodzi o kotlin, czy mniej konkurencyjny, jak ze stawkami i czy wygodniejszy:) Z góry dzieki mirki za kazdy konstruktywny kom
@staley