Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: Leć do apteki z suplami i minimum: Vitamin D3, Magnesium, Calcium, Zinc and B Vitamins; dodatkowo przydałby się Acetyl-L-Carnitine i L-Theanina i kwas alfa liponowy. A idealnie, ale UWAGA dopiero po 24h po ostastniej kresce: l-tyrosine i 5HTP (lub l-tryptophan) z EGCG oraz Cholina. Jeśli pijesz alko to kilka godzin po odstawieniu dorzucasz NAC na wątrobę.

Pozdro z fartem
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Objawy się mniej więcej zgadzają, ale strasznie długo to trwa. Normalnie po fecie z godzinę czuć wyraźne działanie, a potem jeszcze parę godzin się utrzymuje utrudnione zasypianie. Tak czy inaczej, po jakichś 6 godzinach maks powinno wszystko zniknąć, to już i tak z górką.

Często to są objawy psychosomatyczne u ludzi bez doświadczenia i z jakimś podświadomym strachem. Ktoś się naczyta jak to powinno wystąpić to czy tamto i
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): Jak coś to aktualizacja:
O 12 poszedłem na godzinny spacer, koło 14 udało się przespać 2-3 godzinki i w tym momencie wygląda na to, że jest już po wszystkim.
Ogólnie jestem osłabiony i jakby na kacu - lekko kręci mi się w głowie i jestem lekko otępiony ale poza tym raczej żadnych efektów ubocznych.
Nie było tak źle jak pisaliście że może być i się zastanawiam, czy nie miało może
  • Odpowiedz
@mirko_anonim
Dawka w miarę normalna, tym bardziej, że wątpię, że towar jakiś wyjątkowo czysty w tych czasach (choć wykluczyć tego nie można jeśli tak długo trzymało).
Mimo wszystko ludzie w komentarzach posrani jakbyś co najmniej grama zeżarł bez tolerki...XD
  • Odpowiedz