@SKYFander byłem ostatnio w Poznaniu i mój peron był akurat czytelny ale widziałem znaki na wyższe numery i się zastanawiałem o co tu chodzi xd. Nie sprawdzałem gdzie bym doszedł po tych znakach ale to faktycznie takie p------e czy tylko beka w necie?
byłem ostatnio w Poznaniu i mój peron był akurat czytelny ale widziałem znaki na wyższe numery i się zastanawiałem o co tu chodzi xd. Nie sprawdzałem gdzie bym doszedł po tych znakach ale to faktycznie takie p------e czy tylko beka w necie?
@hosearkadiomorales: bo ten wpis z Twittera jest sprzed aktualizacji numerów peronów. Przed aktualizacją było tak, że stary budynek dworca był centralnym punktem odniesienia w drodze na perony i w
@bdg-bro Najgorsze, że ten z B to nawet nie jest przedłużenie tego podstawowego. Raz skapnąłem się w ostatniej chwili: "gdzie ten pociąg? Powinien już odjeżdżać". A w Warszawie są dworce Warszawa Centralna i Warszawa Główna ¯_(ツ)_/¯
źródło: 86d46292ec35567ce6f5e7ab52e8552f99be1f6b2a4658a5afe61e2fc0926584
PobierzMi tam Praga bardziej pasuje. Są jakieś perony 2a, 3c, a na który przyjedzie pociąg dowiadujesz się chwilę przed jego przyjazdem.
@Myslovitz: podobny patent jest na stacji Warszawa Zachodnia z peronem 9, który ma nawet własną stronę w Wikipedii XD
@hosearkadiomorales: bo ten wpis z Twittera jest sprzed aktualizacji numerów peronów. Przed aktualizacją było tak, że stary budynek dworca był centralnym punktem odniesienia w drodze na perony i w
źródło: comment_qsGA4cXS9xDdntHzVRCzwxggilBnT4ZP
Pobierz