Wpis z mikrobloga

@SKYFander byłem ostatnio w Poznaniu i mój peron był akurat czytelny ale widziałem znaki na wyższe numery i się zastanawiałem o co tu chodzi xd. Nie sprawdzałem gdzie bym doszedł po tych znakach ale to faktycznie takie p------e czy tylko beka w necie?
  • Odpowiedz
byłem ostatnio w Poznaniu i mój peron był akurat czytelny ale widziałem znaki na wyższe numery i się zastanawiałem o co tu chodzi xd. Nie sprawdzałem gdzie bym doszedł po tych znakach ale to faktycznie takie p------e czy tylko beka w necie?

@hosearkadiomorales: bo ten wpis z Twittera jest sprzed aktualizacji numerów peronów. Przed aktualizacją było tak, że stary budynek dworca był centralnym punktem odniesienia w drodze na perony i w
KAPITAN_P0LSKA - >byłem ostatnio w Poznaniu i mój peron był akurat czytelny ale widzi...

źródło: comment_qsGA4cXS9xDdntHzVRCzwxggilBnT4ZP

Pobierz
  • Odpowiedz
@bdg-bro Najgorsze, że ten z B to nawet nie jest przedłużenie tego podstawowego. Raz skapnąłem się w ostatniej chwili: "gdzie ten pociąg? Powinien już odjeżdżać". A w Warszawie są dworce Warszawa Centralna i Warszawa Główna ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz