Aktywne Wpisy

Korowiov +3
O kurła....sobie pomyślałem, że Justyna to w moim wieku jest ( ಠ_ಠ) #rolnikszukazony Listów będzie fchuj i czuję że z tą męską energią to będą j---a jeszcze xD

cheture +10
ciekawe jak dziś wyglądaliście w koszulach, pewnie eleganccy przystojni kawalerowie z was

Siemano mirki
W jaki sposób najlepiej jest się zabezpieczyć przed konsekwencjami rozwodu z żonką, zeby nie puscila mnie z torbami ? Jeszcze nie wzięlismy ślubu, ale na intercyze raczej nie ma co liczyć. Mam własnosciowe mieszkanie bez kredytu ( rodzice mają mi niedługo przepisać) i jakies 100k oszczęsdnosci. W czasie małzenstwa jakas swoją cześć dochodu ładować w jakies obligacje, krypto lub moze metale szlachetne ? I też nie chodzi o same rady finansowe, ale moze jakies inne istotne rzeczy, które mógłbym robic w czasie trwania małżenstwa, żebym miał łatwiej podczas rozwodu w razie w. Uprzedzając pytania, to dziewczyna jest w porządku, ale pytam na przyszłość, bo za dużo widziałem r---------h zyciorysów niektórych mężczyzn.
#zwiazki #rozwod #logikaniebieskichpaskow
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@Hmrogrz: przecież napisał
@xentropia: przecież dobrze napisał
@Hmrogrz: co ty p--------z. 55% ludzi się rozwodzić, OP nie posądza swojej dziewczyny że jest c00rwą ale dmucha na zimne by nie obudzić się z ręką w nocniku
Ty jesteś jakimś naiwniakiem skoro
@Hmrogrz: skąd założenie że wezmą rozwód, ty jestes jakiś nienormalny?
OP zakłada że związek się uda, ale szuka bezpiecznej furtki jakby różowa nie daj boże coś
Lepiej pytaj koleżanek, dlaczego tak masowo lubią niszczyć mężczyzn.
─────────────────────
· Zaakceptował: digitallord
────
─────────────────────
─────────────────────
W takim sensie, że kobiet, które zgadzają się na intercyzę jest mały %. Mam 28, ogarnięte dziewczyny są już pozajmowane. Nie znajdę innej,
Po prostu chciałbym mieć dzieci
Nawet intercyza nie gwarantuje 100% bezpieczeństwa.
─────────────────────
Podstawy prawa się kłaniają.
To co zarobicie podczas małżeństwa jest wspólne.