Nie mogę znaleźć o nim żadnych opinii ani recenzji, jedynie wspomnienie w komentarzu na allegro: „ jest jedno takie krzesło które ma podłokietniki 5D i jest ze stajni elzap, miałem okazje na nim siedzieć, dla mnie było wręcz idealne, nazywa się Scorpio ale kosztuje 7kk a wersja z skórą 8kk to już jest wogóle jakiś kosmos”.
p0lski szon usuwający Instagrama po tym jak wyciekły jej maile z Epsteinem i teraz cały świat wie że jej "ciężką pracą", którą dorobiła się sławy było zwyczajne ku***nie się. ( ͡°͜ʖ͡°) #heheszki #epstein
Nie mogę znaleźć o nim żadnych opinii ani recenzji, jedynie wspomnienie w komentarzu na allegro:
„ jest jedno takie krzesło które ma podłokietniki 5D i jest ze stajni elzap, miałem okazje na nim siedzieć, dla mnie było wręcz idealne, nazywa się Scorpio ale kosztuje 7kk a wersja z skórą 8kk to już jest wogóle jakiś kosmos”.
Rozważam jego kupno lub hm aeron
#krzeslo #fotel #krzeslobiurowe #programista
Komentarz usunięty przez autora
Jak to znalazłeś?
Pamiętam jak kupiłem sobie biurko motiondesk i okazało się, że podstawa i silnik to jakiś chiński szajs, tylko blat sami wycinali…
Kim jest rakowiecki? Powinienem go znać?
@rzegnam: Chodzi Ci o "IFCO ErgoONE ET3 Admiral" - https://ifco.com.hk/products/ergoone-et3-admiral-leather-mesh-ergonomic-office-chair
@rzegnam: znając życie to chiński, szukanie obrazem