@WykopekNaPolEtatu: ano dlatego, ze ma w------e bo przez dwa lata nie nauczył sie nawet podstaw jezyka i dla polski nie bedzie gral tego co dla klubu za miliony dlatego lepszy mlody polak ktory dostanie szanse i bedzie wypluwał pluca chcac sie pokazac
@NanuszJowak91: no to na prawej stronie zostajemy bez alternatywy dla Frankowskiego. Gotówka z wywalonymi jajcami > tabun owoców polskiej myśli szkoleniowej
@NanuszJowak91 on jedzie na konkurs znajomości języka polskiego czy ma kopać piłkę? i kto jest tym młodszym kto będzie wypluwal płuca? bereszynski? no fakt, będzie wypluwał płuca po 10min biegania za mbappe
@WykopekNaPolEtatu: On sam zrezygnował z występów dla kadry PL swoim zaangażowaniem w meczach reprezentacji. Pewnie mu jest żal, że wybrał bramkę z PL, której nie ożywi i żałuje, że pomimo formy i randomowych nazwisk w kadrze Anglii, już tam nie dobije. Niedługo koniec kariery reprezentacyjnej i skupienie się na AV :)
@Matpiotr: co mam Ci udowodnić, oglądałem w tym sezonie Bereszyńskiego i on był słaby jak sik węża XD a mówimy o Empoli, co prawie się s---------o. A takie zachowanie jak w meczu z Interem widziałem u tego gagatka już w 2018 na mistrzostwach XD
I dlatego między innymi warto inwestować w krajowe firmy, a nie gigantów zza granicy. Nie dość, że płacą dużo wyższe podatki, to jeszcze angażują się w sprawy kraju. Szacunek panie Brzozka #inpost #powodz
Czy brakuje Ci w kadrze wielkiego polaka Metiego Kesza?
To jet po prostu niezrozumiałe dla mnie.
Co innego 5 pajnt na rozchodne a co innego 0.5l wodki na leb.
@KebabZostrymSosem: jakby gotówka był jakąś alternatywą xdd