Wpis z mikrobloga

@o__0 jakieś odliczanie. Kiedyś użyłem to stukało coś co sekundę i były jakieś zielone kontrolki ale bałem się że wybuchnie i wyłączyłem.
  • Odpowiedz
@o__0 @krystekw2: znany problem. Jak się wajha od migania długimi wyrobi od normalnego, codziennego użytkowania, to czasami robi zwarcie w instalacji świateł do parkowania na chwilę. Wtedy migają tylko po jednej stronie, zazwyczaj losowej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@o__0: odpowiedzi świadczą, że poziom mikro jest niski. Tak, przyszedł maruda pogromca uśmiechu dzieci.
  • Odpowiedz
@o__0: hahahaha dawno się tak nie uśmiałem!!!! Co za zarcik!!! Bo wiecie, kierowcy BMW nie włączają kierunkowskazów.

Szkoda tylko że ten żart jest od 15 lat już nieaktualny, bo 15 lat temu się zmieniły dźwignię w BMW na takie które nie odbijają jak włączysz kierunkowskaz.
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
Bo wiecie, kierowcy BMW nie włączają kierunkowskazów

@Mejker-Party: dlaczego zazwyczaj jak widzę, że ktoś zmienia pas ruchu bez użycia kierunkowskazów to zazwyczaj kierowcy BMW? Czy nowe x6, czy jakieś gruzy e36 - zawsze ten sam nawyk i do tego to mruganie długimi na autostradzie, bo przecież BMW musi wyprzedzać ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz