Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jak zagadać do dziewczyny, która mi się podoba? Pracowaliśmy razem z 3 lata temu, gadałem z nią może kilka razy wtedy, byłem zajęty zresztą. Teraz od 3 miesięcy wolny i nie wiem jak to zrobić. Mam ją w znajomych - napisać na pw? Tylko co? Może skomentować jakąś relację jak doda? To wszystko się wydaje takie nienaturalne przez internet…
Jakieś rady? Zdarzyło wam się w taki sposób zagadać do drugiej osoby, albo w drugą stronę?

#zwiazki

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim napisz może na początku hej i zobacz czy wogole odpisze, jeśli tak to ciągnij rozmowę, jak w rzeczywistości potrafisz rozmawiać, to pisać też umiesz. Sprawdź czy będziesz ją ciągnął za język, czy będzie zainteresowana rozmową, jeśli tak to piszesz, że nie lubisz pisać i czy da się zaprosić na kawę. Kobiety to też ludzie, a wy się czaicie jakbyście do wilka podchodzili (_ )
  • Odpowiedz
@mirko_anonim zapytaj wprost, co u niej, jakie ma plany na najblizszy weekend i czy by wyskoczyla na kawe. Bo kino to srednio bo nie pogadscie. W sumie cieplo sie robi to mozcie isc do jakiejs fajnej lodziarni.
  • Odpowiedz