Wpis z mikrobloga

• 2
sam mogłes ten wpis zamiescic :D

@widmo82: no ja akurat nie jestem takim bezbekiem jak ty sie okazuje żeby sie pod kogoś podszywać

@widmo82: @czasnawykopki: twoje multi że aż wątek stworzyłeś? Bezbeckie to ale jak widać emocje weszły
  • Odpowiedz
@Ghost2: najzwyczajniej cisnę z tego, że każdy mogł to napisac na bankierze, tak samo jak i wpis udajacy ciebie.
wielu szuka afery, trolluje, wyśmiewa, kręci małysza z głupoty i nudów.
Czemu Twoja wersja ma byc prawdziwa a innych juz nie może?
  • Odpowiedz
@Lewy91 siedzą tam od razu :D czasami coś napiszę, często gnioty dla beki na spółkach konopnych itp. Akurat wpadłem dziś na wpis jakiegoś ziomka i przypomniały mi się moje początki. Życzę każdemu wytrwałości i zysków :)
  • Odpowiedz
  • 2
@widmo82: jak widać @czasnawykopki sie przyznał a ty nie wiem czy jesteś jego chłopakiem czy to twoje multikonto ale czegoś takiego nie widziałem żeby ktoś sie spiął o to że znalazł wpis sugerujący że to ta sama osoba żeby aż z emocji podszyć sie pod mój nick na bankierze gdzie przytoczony wpis na bankierze był w ogóle spod innego nicka niż na wykopie i po treści można było poznać
Ghost2 - @widmo82: jak widać @czasnawykopki sie przyznał a ty nie wiem czy jesteś jeg...

źródło: dc06af15dc99e08140e3ca11123adbdb

Pobierz
  • Odpowiedz
@Ghost2: nie broniłem go i nie posądzałem
To moze inaczej.

Co jest złego w takich wpisach? Tym bardziej, jeśli wpis jest prawdziwy, pozycja realna.
Chciał to napisał jak to jest u niego. Jedni piszą konkretne kwoty, inni procenty a jeszcze inni... szukają jak tu przypi3rdolić się do kogos - o tym są moje komentarze do tego tematu.
  • Odpowiedz
  • 3
Co jest złego w takich wpisach? Tym bardziej, jeśli wpis jest prawdziwy, pozycja realna.

@widmo82: czy ja napisałem że jest coś złego w tym wpisie? Napisałem że znalazłem osobę. Nie wiem co sobie ubzdurałeś w głowie że to coś złego. Wpis dotyczył tego że znalazłem osobę z wykopu a reszta to twoje przekonania
  • Odpowiedz