Aktywne Wpisy

Matylda_Megara +323
Znowu przyszłam się chwalić i to bardzo! Więc pijcie ze mną kompot.
1. Po 10 latach opieki, wychowywania, kochania, wstawania w nocy, tulenia i utrzymywania nieswojego (prawnie) dziecka - zostałam w końcu mamą mojego pasierba. Zostanę wpisana do aktu urodzenia, będe miała wszelkie prawa i obowiązki wynikające z tego. Boli mnie tylko, że dopiero po 10 latach matka biologiczna ustąpiła w swej zawziętości i złośliwości. Od wczoraj cała się trzęsę z emocji.
1. Po 10 latach opieki, wychowywania, kochania, wstawania w nocy, tulenia i utrzymywania nieswojego (prawnie) dziecka - zostałam w końcu mamą mojego pasierba. Zostanę wpisana do aktu urodzenia, będe miała wszelkie prawa i obowiązki wynikające z tego. Boli mnie tylko, że dopiero po 10 latach matka biologiczna ustąpiła w swej zawziętości i złośliwości. Od wczoraj cała się trzęsę z emocji.

cult_of_luna +104
#wykop40plus
Jak kurła 40?
Czterdzieści to miał Wokulski stary dziad, albo Ryszard Ochódzki, albo Homer Simpson! (ಠ‸ಠ)
Jak kurła 40?
Czterdzieści to miał Wokulski stary dziad, albo Ryszard Ochódzki, albo Homer Simpson! (ಠ‸ಠ)
źródło: Bez nazwy
Pobierz

#meczennicyxtb #gielda
źródło: a44ec7ab7d51b793b8b1010c256ed9ca
Pobierzźródło: fc5a3c6fc7f2501c439ca1baae999a01
Pobierzhttps://www.bankier.pl/forum/temat_krecenie-kolek,66475591.html
XD
@widmo82: no ja akurat nie jestem takim bezbekiem jak ty sie okazuje żeby sie pod kogoś podszywać
@widmo82: @czasnawykopki: twoje multi że aż wątek stworzyłeś? Bezbeckie to ale jak widać emocje weszły
wielu szuka afery, trolluje, wyśmiewa, kręci małysza z głupoty i nudów.
Czemu Twoja wersja ma byc prawdziwa a innych juz nie może?
źródło: dc06af15dc99e08140e3ca11123adbdb
PobierzTo moze inaczej.
Co jest złego w takich wpisach? Tym bardziej, jeśli wpis jest prawdziwy, pozycja realna.
Chciał to napisał jak to jest u niego. Jedni piszą konkretne kwoty, inni procenty a jeszcze inni... szukają jak tu przypi3rdolić się do kogos - o tym są moje komentarze do tego tematu.
@widmo82: czy ja napisałem że jest coś złego w tym wpisie? Napisałem że znalazłem osobę. Nie wiem co sobie ubzdurałeś w głowie że to coś złego. Wpis dotyczył tego że znalazłem osobę z wykopu a reszta to twoje przekonania
@Ghost2: