Aktywne Wpisy
domkasromka +4
#hotelparadise tak trochę zejście z tematu. Które, akcje najbardziej zapadły wam w pamięć z poprzednich sezonów, zarówno te śmieszne jak i jakieś draki. Mi się właśnie przypomniał fastiwal płaczu w piątym sezonie jak Kuba zaczął płakać, a cała reszta za nim.
Malenaa +25
Jeszcze w czwartek sama proponowała spotkanie na ten tydzień. Szkoda bo sama pisała dużo i na pewno pisało się lepiej niż z jakimiś tinderówkami. Poniedziałek wieczur i humor popsuty ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#tinder #podrywajzwykopem
#tinder #podrywajzwykopem
#demografia
@cyk21: co jest gównoprawdą dla zdecydowanej większości ludzi. Duże zarobki osiągnie mały promil ludzi, cała reszta "szaraków" żyje w dużych miastach gorzej, niż ich rówieśnicy w mniejszych, nawet pomimo trochę niższych zarobków.
@Klimbert: GUS w najbardziej pesymistycznym wariancie założył, że do 2060 dzietność nie spadnie poniżej 1.2
Tu nie chodzi tylko o zarobki, ale o wyższy standard życia, życie bliżej ludzi znanych, bliżej jakościowej edukacji i rozrywki, czy chociażby bliżej lotniska.
@cyk21: nie będziesz miał wyższego standardu życia bez pieniędzy. W małych miastach standard życia jest taki sam dla 95% ludzi.
Nie wiem o kim piszesz, zakładam, że o sobie, bo o życiu w dużym mieście to nie masz pojęcia. Lotnisko raz w roku? Wsiądź w lot Waw-Wro i zapytaj tych ludzi po co latają. Z klientami też spotykasz się na przedmieściach Swarzędza? A jak szef firmy przylatuje z Londynu to też kwaterujesz go pod Łowiczem?
@cyk21: mam aż za dużo