Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: panie, ty to masz zajebiscie. Ja to jak próbowałem coś zmieniać w życiu to kończyłem z problemami kardiologicznymi w szpitalu. Teraz garść chemii, wszczepiony stymulator serca, zawodowo w wyuczonej branży jestem w dupie itd. Wszystko o co walczyłem w życiu, związek, dobra praca się wzięło i z-----o w przeciagu może 2 lat.

Jeszcze tylko kartki od siostrzenic dostaje, z "ciocią", bo chciałyby, żebym sam nie przychodził...
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Twój kłopot polega moim zdaniem na tym że w polskim cuckoldStanie(bo Polki często wychowują facetów na cuckoldów bo jest im to na rękę), uważa się że polskie witaminki za świętość i punkt odniesienia modelowej partnerki a jest raczej odwrotnie. Serio sam próbowałem innych nacji spoza świata zachodniego i tam nikt nie ma rwania d@py z cyrkowymi zalotami a posiadanie dziewczyny jak w "super" obyczajowo cywilizacji zachodniej i jest to
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 3
Anonim (nie OP): pewnie ze nie warto, zadna nie doceni staran. to nie te czasy ze dziewczyny szukaly wartosciowych facetow. przykre ale prawdziwe. ty sie nastarasz, bedziesz pracowal nad soba, swoim wygladem, zarobkami, pozycją - poswiecisz kupe czasu aby "zaimponowac" danej pannie a finalnie przyjdzie inny typ i dostanie to samo na gotowe, po prostu z faktu ze np fajnie wyglada.
jedyne co warto to rozwijac sie ale dla siebie, nigdy dla
  • Odpowiedz