Aktywne Wpisy
Jak sądzicie, co będzie kolejnym małym przełomem w następnych generacjach telefonów tak jak w ostatnich latach 5G(ok w PL mamy ciągle NSA ale SA to przepaść), ładowanie indukcyjne, ESIM, 120Hz, czytnik linii papilarnych pod ekranem.
#telefony #technologia #elektronika #iphone #pytanie #pytaniedoeksperta
#telefony #technologia #elektronika #iphone #pytanie #pytaniedoeksperta

@oinczorniasty
Dziękuję za rady, będę ćwiczyć. Fizycznie raczej nic mnie nie boli ale psychicznie już tak. Czasem zdarzy się podczas mycia garnków poczuć kumulujące się napięcia, zmagałem się także z bólem szyi po dłuższym zastoju w sporcie i pewnej procedurze medycznej. Boli mnie, że nie wykorzystałem szansy, nie ćwiczyłem częściej, nie zapisano mnie na fizjoterapię żeby tylko grzecznie chodzić do szkoły na zajęcia. Mam
Z takich rozwiązań, które przychodzą mi do
Dzięki, już się chyba wyżaliłem. Wiem, że taty nie zmienię, powiedział mi to nawet policjant jak coś odwaliłem. Byłem też z tym w bezpłatnej poradni i nic się nie dowiedziałem.
Wydaje mi się, że wielokrotnie miałem swoje życie, w Polsce a nawet za granicą ale wielokrotnie ktoś lubi z butami wejść w może życie i wyprowadzić mnie z równowagi. Muszę się znowu usamodzielnić, co niedługo myśle