Aktywne Wpisy
Mucha_w_oku +9
Mucha_w_oku +77
#chwalesie #dzieci #rodzimowierstwo
Zabawne jest to, młody (6 miesięcy) się obudził (nakarmiony po uszy, źle spał) i moja robi tam cuda a on dalej płacze i robi ambaras, dała go mi, wtuliłem go do klaty i zasnął spokojny (。◕‿‿◕。) testów DNA nie trzeba. Zajebiste uczucie, nikt nie może go uciszyć, tym bardziej się złości, a jak leży z tatą
Zabawne jest to, młody (6 miesięcy) się obudził (nakarmiony po uszy, źle spał) i moja robi tam cuda a on dalej płacze i robi ambaras, dała go mi, wtuliłem go do klaty i zasnął spokojny (。◕‿‿◕。) testów DNA nie trzeba. Zajebiste uczucie, nikt nie może go uciszyć, tym bardziej się złości, a jak leży z tatą

w młodości przy próbach podrywu odnosiłem same porażki
potem pojawiły się apki randkowe i skoro nie miałem żadnych par i nikt ze mną nie pisał to założyłem, że skoro morda kiepska i to tak jestem skreślony na samym starcie, więc wierzyłem w blackpill
ale w moim przypadku nie ma to żadnego znaczenia, mam kiepską mordę, faktycznie nie mam
@mirko_anonim: W poznawaniu ludzi w "realu" też liczy się przed wszystkim wygląd. W każdym razie ma on fundamentalne znaczenie. A już na pewno ważne jest, żeby przynajmniej nie posiadać cech ekstremalnie odpychających. Większość ludzi takich cech nie ma, ale np. niski i brzydki facet będzie w takim samym fatalnym położeniu zarówno w aplikacjach randkowych, jak i w rzeczywistości.