Aktywne Wpisy
jmuhha +10
Kim zostali wasi klasowi kujoni?
Czy dziś faktycznie mają najlepsze domy, zawody i rodziny?
Czy dziś faktycznie mają najlepsze domy, zawody i rodziny?
mk321 +88
#netflix #lgbt #lewactwo #the100
- "Netflix specjalnie robi filmy o gejach, żeby programować społeczeństwo."
- "Co ty, głupi jesteś? Przecież od obejrzenia filmu nikt się nie stanie homo."
Tymczasem na Reddicie, w pytaniach do lesbijek, jak się dowiedzialy, że są lesbijkami: bo obejrzały serial, w którym były lesbijki.
- "Netflix specjalnie robi filmy o gejach, żeby programować społeczeństwo."
- "Co ty, głupi jesteś? Przecież od obejrzenia filmu nikt się nie stanie homo."
Tymczasem na Reddicie, w pytaniach do lesbijek, jak się dowiedzialy, że są lesbijkami: bo obejrzały serial, w którym były lesbijki.
Wygląd jest najważniejszy ale tylko w przypadku gdy startujesz z niczego i oczekujesz natychmiastowych efektów. Najgłośniej krzyczą o wyglądzie ci którzy:
- nie mają żadnych znajomych oraz,
- pracują zdalnie / nie mają rówieśników w otoczeniu / nie mają kobiet w otoczeniu oraz,
- całymi dniami przesiadują w domu oraz,
- są na tyle nieśmiali, brak im social skilla żeby samemu kreować znajomości.
Faktem jest, że najczęściej ludzie poznają się przez znajomych, w szkole, na studiach, to samo sąsiedztwo, itd.
Na aplikacjach randkowych: nic was nie łączy, nie znacie się, nie macie wspólnych wspomnień, wspólnych znajomych, nie widzicie zachowania, nie wyczujecie żartu. Oboje siedzicie po dwóch stronach ekranu, nie wykonując realnie żadnego ruchu i nie wychodząc z domu. To oczywiste że w TYM przypadku liczy się TYLKO WYGLĄD (poza tym sama apka bazuje tylko na zdjęciach bo kto czyta opisy). Rozumieci ten aburd? Ktoś może 30 lat przesiedzieć w domu izolując się i nagle chce mieć partnerkę. To tak jakby przesiedzieć na bezrobociu całe życie a potem chcieć fajną pracę - prawie każdy cie oleje bo puste CV chyba że masz PONADPRZECIĘTNE skille. To działa w każdym przypadku. Równie dobrze każda osoba będąc na dnie może załatwić sobie wszystko jeśli wygra w totka - nagle znajdą się znajomi, kobieta, itd.
Chłopy, które nigdy nie jeździły autem chcą wziąć udział w wyścigu i jeszcze przekonują innych że gdybyś urodził się kierowcą to nie musiałbyś się uczyć bo przecież masz to w genach. Śmiechu warte.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
w młodości przy próbach podrywu odnosiłem same porażki
potem pojawiły się apki randkowe i skoro nie miałem żadnych par i nikt ze mną nie pisał to założyłem, że skoro morda kiepska i to tak jestem skreślony na samym starcie, więc wierzyłem w blackpill
ale w moim przypadku nie ma to żadnego znaczenia, mam kiepską mordę, faktycznie nie mam
@
@mirko_anonim: W poznawaniu ludzi w "realu" też liczy się przed wszystkim wygląd. W każdym razie ma on fundamentalne znaczenie. A już na pewno ważne jest, żeby przynajmniej nie posiadać cech ekstremalnie odpychających. Większość ludzi takich cech nie ma, ale np. niski i brzydki facet będzie w takim samym fatalnym położeniu zarówno w aplikacjach randkowych, jak i w rzeczywistości.