@stefan_pmp i ta sama autorka skupiała się w swojej pracy na zrozumieniu przegrywow, zawsze powtarza o pełnym współczuciu.
Za to przyszedł przegryw i wyśmiał ją za wygląd.
Czyli zrobił dokładnie to co wiemy po przeczytaniu tej książki: że przegrywy to toksyki pełne jadu
Poza tym ona wygląda całkiem normalnie. Nie jest miss Polonia ale nie jest brzydka czy coś. Zwykła dziewczyna. Kolorek na włosach to dla mnie trochę głupie ale jej
@Notes: Jak ja się cieszę, że ktoś taki komentarz napisał. Zazwyczaj takie wpisy to kółeczko wzajemnej adoracji grupy może nawet nie tyle przegrywów z definicji, a toksycznych chłopów.
@kvtasjusz-mgbewe ja kupiłem ale wiedziałem czego można się spodziewać. Moja różowa z ciekawością zerkała na to co trzymam w rękach i dałem jej też do przeczytania… Czytała po dwie, trzy strony bo jej „normicki” umysł nie potrafił przetrawić tego, że ktokolwiek na świecie może być tak s---------y. Widać było jak jej szczęka opada po przeczytaniu kolejnych historii wykopków… historii i projekcji które sobie tworzą w swoich głowach. Najlepsze jest to, że
@PiccoloColo: tylko # przegryw to nie jest w żadnym razie grupa wsparcia tylko koło adoracji i ekstremizmu gdzie każdy wzajemnie się nakręca i trzyma przy ziemi xd
@Need: bardzo "stereotypowe" ujęcie przegrywów jest tak bardzo nieprawdziwe, że autorki do dzisiaj dostają groźby śmierci i pod każdym postem o nich jest pełno komentarzy życzących im wszystkiego najgorszego. Eh te "stereotypy"
Żeby zwrócić uwagę społeczeństwa na problem. Nie znalazłem w tej książce ani trochę pogardy albo hejtu w stronę przegrywow. Jedyne co przegrywom może się nie podobać to, że widzą w tym lustrzane odbicie i są w stanie zobaczyć to jak źle wygląda ich zachowanie w oczach
#szkola #zamach jestem zawiedziony, że w całym przekazie medialnym wszyscy prześlizgują się w ciszy nad tematem szkodliwości mediów społecznościowych i jakiejkolwiek próby ograniczenia ich działaności. Nie wiem czy jakieś zjawisko w ostatnich dekadach zrobiło tyle złego dla społeczeństwa co te wszystkie tiktoki, instagramy itd.
Za to przyszedł przegryw i wyśmiał ją za wygląd.
Czyli zrobił dokładnie to co wiemy po przeczytaniu tej książki: że przegrywy to toksyki pełne jadu
Poza tym ona wygląda całkiem normalnie. Nie jest miss Polonia ale nie jest brzydka czy coś. Zwykła dziewczyna. Kolorek na włosach to dla mnie trochę głupie ale jej
Czytała po dwie, trzy strony bo jej „normicki” umysł nie potrafił przetrawić tego, że ktokolwiek na świecie może być tak s---------y.
Widać było jak jej szczęka opada po przeczytaniu kolejnych historii wykopków… historii i projekcji które sobie tworzą w swoich głowach.
Najlepsze jest to, że
Pełne współczucie - baba monetyzujaca krzywdę innych. Ale żeś teraz d-----l.
Tyś nie widział tej książki na oczy, prawda?
Bawi zesranie przegrywow tutaj XD jak zwykle jak nie ma się nic konstruktywnego do napisania to trzeba kogoś wygląd wytknąć XD
@Notes: na tym zdjęciu wygląda jak facet w peruce.
Żeby zwrócić uwagę społeczeństwa na problem. Nie znalazłem w tej książce ani trochę pogardy albo hejtu w stronę przegrywow.
Jedyne co przegrywom może się nie podobać to, że widzą w tym lustrzane odbicie i są w stanie zobaczyć to jak źle wygląda ich zachowanie w oczach