Aktywne Wpisy

PSY_DELIC +61
Promilus +539
Jak byłem dzieciakiem to marzyła mi się praca w kiosku. Do najbliższego miałem 6 kilometrów i minimum raz w miesiącu jeździłem rowerem po nowe CD Action - a nawet nie miałem komputera, w gierki grałem w szkolnej świetlicy. Mama przy okazji zakupów pamiętała o Kaczorze Donaldzie, a gdy byłem trochę większy to jarałem się czasopismami popularno-naukowymi, Bravo Sport, a nawet codziennymi gazetami. W domu 5 kanałów telewizyjnych, oczywiście zero Internetu, a w
źródło: temp_file5015208853377837864
Pobierz

Cześć, zakupiłam we wrześniu stacjonarnie w CCC buty sportowe, Reebok. Po kilku miesiącach zaczął mi na lewym bucie puszczać szew. Jak sądzicie, nadaje się to do jakiejś reklamacji i przyjmą? Spisałam już je na straty ale znalazłam paragon i myślę czy coś z nimi da się zrobić. Miał ktoś podobna sytuacje i może coś podpowiedzieć? #ccc #buty #reebok
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Rękojmia to najlepsza ustawa w Polsce. Ja butów nie kupuję. Ja je wypożyczam (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
Na kilkadziesiąt różnych reklamacji chyba tylko raz mi jej nie uznali, ale wtedy faktycznie intensywnie używałem tamtą parę i liczyłem się, że szybko się zużyją.