mirko_anonim
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
37
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
szczepan455
@mirko_anonim: xDDD wypad z tagu oski
211
Enigmameister
200
taxi_driver92
@mirko_anonim: to był egzamin na prawdziwego samca, niestety nie zdałeś, a drugiego terminu może już nie być ( ͡° ͜ʖ ͡°)
31
M.....l
@mirko_anonim: każdy r0chacz ma co najmniej jedną taką akcję na koncie, ale większość Ci tego nie powie. Idź i nie grzesz więcej.
27
Mathas
@mirko_anonim: No I dobrze że czujesz się jak frajer, bo zachowałeś się jak rasowy frajer ¯\(ツ)/¯
19
michal1498
@mirko_anonim: ok oski
16
Kamalek
@mirko_anonim:
Wieczór minął nadaremnie,
D--a była, ale ze mnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
11
DrGreen_2
DrGreen_2
@mirko_anonim: musisz wcześniej poćwiczyć z kolegą
11
Retserof
@mirko_anonim: ok oski
10
Alvarez17
@mirko_anonim: Oki oski
9
bylem_simpem
@mirko_anonim: Każdy coś takiego choć raz zaliczył, ja raz q--a zasnąłem w łóżku z laską bo byłem z-----y po pracy, nie odzywa się do mnie do dziś. xD
6
RandomowyTyp
RandomowyTyp
@mirko_anonim: nikogo to nie obchodzi
5
power-weak
@mirko_anonim Oskariat nam chyba tag zaczął okupować XD
5
fioletowy11
fioletowy11
@mirko_anonim: gr8 b8 m8
5
kajak98
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
5
S.....9
S.....9
Podejrzewam i wtedy podejrzewałem, że ona tak inicjuje zbliżenie, ale nie potrafiłem nic zrobić.
A może jednak w głowie miałeś, że to nie to. Nie ma co żałować! Po alko też wiele kobiet na jakiś weselach jest mega odważna, a chłop jak poluję to nie łowca, a napaleniec, nic na to nie poradzisz. Tego kwiatu jest pół światu, a 3/4 ..warte
@mirko_anonim:
4
Huncwot_Kermit
@mirko_anonim: XDDD ok oski
2
jakismadrynickpolacinsku
@mirko_anonim: Coś Cię zblokowało. Przeanalizuj co. Moze jakieś przekonanie, doświadczenie z dzieciństwa?
Imo: powinieneś zacząć eskalować a nie od razu całować.
2
GdyMnieSenZmorzy
@mirko_anonim: @mirko_anonim Jeśli Cię lubi to jeszcze nic straconego 😉 Na Twoim miejscu bym zaproponowała spotkanie. Możesz wtedy przejąć inicjatywę.
2
RobertinoIncelino
@mirko_anonim: też chciałbym dotknąć kobietę
2