Aktywne Wpisy
Robauke +976
Cześć Mirki i Mirabelki. Piszę ten post jako przestrogę i wołanie o pomoc. Chciałbym opisać Wam moją historię walki z wiatrakami, czyli firmą Nazaruk Service z Lublina, leasingodawcą Santander i gwarantem Conformgest. Historię o tym, jak w niecałe dwa miesiące moje nowe narzędzie pracy stało się bezużytecznym złomem, a ja zostałem z problemem i ratami do płacenia.
Akt 1: Zakup "pewnego" auta używanego
15 maja 2025 roku podpisuję umowę leasingową
Akt 1: Zakup "pewnego" auta używanego
15 maja 2025 roku podpisuję umowę leasingową
źródło: Gemini_Generated_Image_olgwi7olgwi7olgw
Pobierz
Momento83 +205
źródło: temp_file2591289569790487258
Pobierz

źródło: GNsY6QDXUAASvjG
PobierzNo to mały pikuś. Sprawa nieaktualna zamykam wątek. ;P
Ja całkiem niedawno szukałem rozwiązania problemu, z którym niektórzy mogli się borykać jakieś 21 lat temu.
{\displaystyle x^{n}+y^{n}=z^{n}.}
źródło: temp_file6453476235404594537
Pobierz@nastynas:
Co w sumie jest z perspektywy naszych czasów zabawne, że hosting kilkudziesięciokilobajtowych obrazków na serwerze forum było tak drogie, że żaden pasjonat nie mógł sobie na to pozwolić. Nawet gdy pobierał datki na hostowanie samego pnpBB by Przemo to zwykle i tak były projekty charytatywne.
https://wykop.pl/wpis/22210707/to-uczucie-gdy-korzystajac-z-kilku-poradnikow-nada
#webdev #programowanie #wehikulczasu
Tak, na jakimś starym anglojęzycznym, zapomnianym forum, jakimś cudem wiszącym w sieci.
Rozwiązanie 1.
W plikach gry (gdzie odkładają się stany gry i ustawienia - zwykle folder dokumenty\nazwa gry\). Jest plik o rozszerzeniu *.ini* i w nim można z palca wpisać rozdzielczość :)
Rozwiązanie 2.
Jakiś patch, który nic
Tam jest napisane jak rozwiązywać problemy z rozdzielczością czy FOV, jeśli rozwiązania istnieją.
źródło: wisdom_of_the_ancients
Pobierz