Aktywne Wpisy

mirko_anonim +3
✨️ Jak poradzić sobie z presją rodziców w związku? Ⓘ
Jestem z dziewczyną od półtora roku. Od pewnego czasu zaczęliśmy poruszać tematy dotyczące wspólnego zamieszkania w przyszłości. Jeszcze zanim się poznaliśmy, rodzice mojej dziewczyny zaczęli budować dom z myślą, że jego górna część będzie przeznaczona dla niej. Z czasem wymyślili, że ja i moja dziewczyna wprowadzimy się na górę i będziemy mieszkać razem z nimi. Szczerze mówiąc, nie wyobrażam sobie takiego rozwiązania. Jestem
Jestem z dziewczyną od półtora roku. Od pewnego czasu zaczęliśmy poruszać tematy dotyczące wspólnego zamieszkania w przyszłości. Jeszcze zanim się poznaliśmy, rodzice mojej dziewczyny zaczęli budować dom z myślą, że jego górna część będzie przeznaczona dla niej. Z czasem wymyślili, że ja i moja dziewczyna wprowadzimy się na górę i będziemy mieszkać razem z nimi. Szczerze mówiąc, nie wyobrażam sobie takiego rozwiązania. Jestem

#primemma Przepraszam za złe postrzeganie mężczyzn i stosunek do nich w zeszłym roku. Wiem, że Was to uraziło dlatego postanowiłam się zmienić. Przeczytajcie:
W końcu ubrana jak należy i w odpowiednim miejscu, bo w kuchni - gotowa ulegać swemu mężczyźnie i słuchać go we wszystkim bezgranicznie. Oddawać mu wszystkie zarobione przez siebie pieniądze (bo on najlepiej nimi rozporządzi - w końcu jest moim autorytetem), od chwili przekroczenia przez niego progu
W końcu ubrana jak należy i w odpowiednim miejscu, bo w kuchni - gotowa ulegać swemu mężczyźnie i słuchać go we wszystkim bezgranicznie. Oddawać mu wszystkie zarobione przez siebie pieniądze (bo on najlepiej nimi rozporządzi - w końcu jest moim autorytetem), od chwili przekroczenia przez niego progu
źródło: DA825841-ED23-4A68-B880-A093B3515E29
Pobierz

źródło: GNsY6QDXUAASvjG
PobierzNo to mały pikuś. Sprawa nieaktualna zamykam wątek. ;P
Ja całkiem niedawno szukałem rozwiązania problemu, z którym niektórzy mogli się borykać jakieś 21 lat temu.
{\displaystyle x^{n}+y^{n}=z^{n}.}
źródło: temp_file6453476235404594537
Pobierz@nastynas:
Co w sumie jest z perspektywy naszych czasów zabawne, że hosting kilkudziesięciokilobajtowych obrazków na serwerze forum było tak drogie, że żaden pasjonat nie mógł sobie na to pozwolić. Nawet gdy pobierał datki na hostowanie samego pnpBB by Przemo to zwykle i tak były projekty charytatywne.
https://wykop.pl/wpis/22210707/to-uczucie-gdy-korzystajac-z-kilku-poradnikow-nada
#webdev #programowanie #wehikulczasu
Tak, na jakimś starym anglojęzycznym, zapomnianym forum, jakimś cudem wiszącym w sieci.
Rozwiązanie 1.
W plikach gry (gdzie odkładają się stany gry i ustawienia - zwykle folder dokumenty\nazwa gry\). Jest plik o rozszerzeniu *.ini* i w nim można z palca wpisać rozdzielczość :)
Rozwiązanie 2.
Jakiś patch, który nic
Tam jest napisane jak rozwiązywać problemy z rozdzielczością czy FOV, jeśli rozwiązania istnieją.
źródło: wisdom_of_the_ancients
Pobierz