Aktywne Wpisy

curiousboi +90
Zauważyliście ile młodych #p0lka jest k---a spasionych? Nie mówię o chubby, czy jakiejś lekkiej curvy posturze, ale o j-----m upasieniu i mówię to jako były mieszkaniec UK gdzie w życiu tyle spaslakow nie widziałem.
Co jest przyczyną? #logikarozowychpaskow #pytaniedoeksperta #spektakularnedupsko (snap nie oddaje ale to było potężne Sarajewo)
Co jest przyczyną? #logikarozowychpaskow #pytaniedoeksperta #spektakularnedupsko (snap nie oddaje ale to było potężne Sarajewo)
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Cho_No_Tu +290
źródło: 1725699306413234616
Pobierz

Ja gdybym kupował teraz zacząłbym od samej sztangi, obciążeń i drążka do podciągania.
Ławkę dokupiłbym po paru miesiącach sumiennych ćwiczeń.
Klatę na początku zrobisz pompkami i
Zazwyczaj tego typu ławki mają max udźwig około 150kg z masą ćwiczącego(!), więc każdy chłop po max 6 miesiącach dobrego treningu z tego wyrasta. Podobna zasada będzie się tyczyć wyciągu i reszty "maszyn" które to zawiera, nie wspominając o
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
Osobiście nie jestem pewien jakie są trendy teraz, bo swoją siłownię domową budowałem w roku 2015.
Wtedy kupiłem cały sprzęt od Marbo Sport. Nie wiem czy nadal są konkurencyjni cenowo, ale jakość (jeżeli się nie zepsuli) jest topowa, jeżeli chodzi o sprzęt amatorski.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord