Aktywne Wpisy

ProstyHuop +11
#321685 ogułem to smutno mi huopy niby żyje a straciłem życie za życia nie widzę dalszej perspektywy na lepsze jutro a do tego ten czas zapierdox strasznie pewno mrugne i będę miał 50+ lat o ile wcześniej nie umrę przez alkoholizm/zawał/udar/raka a nic nie przeżyłem, nic nie doświadczyłem, zawsze sam i umrę sam bez żadnego celu w życiu, jak jakiś npc ołwa

mikszu +9
#krakow #referendum tak sobie myślę, i ta kampania aby olać referendum to w sumie idiotyzm, bo jak potrzeba tam ~27% frekwencji, to Ci co są za Tobą nie pójdą na referendum, przez co opozycja ma większą szansę na odwołanie, ponieważ Ci co pójdą zagłosować, oddadzą głoś za odwołaniem, dzięki czemu nawet mniejszość może odwołać prezydenta xD

Rozważam kupno zestawu kulturystycznego +/- jak poniżej. Głupie pytanie, ale warto? Moja motywacja - od wybuchu COVIDa mieszkam na rodzinnym zadupiu, chcę się podjąć nowej formy aktywności fizycznej, a nie chce mi się dojeżdżać na jakieś siłownie itp. Przed COVIDem trochę wyciskałem i znam techniki ćwiczeń. Mam miejsce w mieszkaniu na taki zestawik, ale na nic większego, mam też bieżnię. Nie mam ambicji na zostanie #mirkokoksy ale nabyłbym z powrotem trochę utraconej masy mięśniowej.
#silownia #sport #kiciochpyta
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
źródło: Zestaw-kulturystyczny-135kg-z-lawka-hantle-wyciag
PobierzJa gdybym kupował teraz zacząłbym od samej sztangi, obciążeń i drążka do podciągania.
Ławkę dokupiłbym po paru miesiącach sumiennych ćwiczeń.
Klatę na początku zrobisz pompkami i
Zazwyczaj tego typu ławki mają max udźwig około 150kg z masą ćwiczącego(!), więc każdy chłop po max 6 miesiącach dobrego treningu z tego wyrasta. Podobna zasada będzie się tyczyć wyciągu i reszty "maszyn" które to zawiera, nie wspominając o
─────────────────────
· Zaakceptował: digitallord
Osobiście nie jestem pewien jakie są trendy teraz, bo swoją siłownię domową budowałem w roku 2015.
Wtedy kupiłem cały sprzęt od Marbo Sport. Nie wiem czy nadal są konkurencyjni cenowo, ale jakość (jeżeli się nie zepsuli) jest topowa, jeżeli chodzi o sprzęt amatorski.
─────────────────────
· Zaakceptował: digitallord