Aktywne Wpisy

sztywny_misza +209

źródło: 1740637996376-0
Pobierz
rales +1
Do rzeczy:
1. Nigdy nie miałem konsoli, grałem tylko na PC. Do czynienia z padem miałem tylko w przypadku FIFA/PES
2. Chciałem kupić sobie konsolę
3. Znajoma pożyczyła mi swojego PS5, bo ona wyjeżdża za granicę i nie potrzebuje tam, mam oddać jak wróci, czyli najszybciej za 1,5 roku.
4. Pograłem wczoraj w Borderlands 3 i myślałem, że dostanę k-----y przy poruszaniu się i obracaniu kamerą za pomocą gałek - bo zawsze w takich grach operowałem
1. Nigdy nie miałem konsoli, grałem tylko na PC. Do czynienia z padem miałem tylko w przypadku FIFA/PES
2. Chciałem kupić sobie konsolę
3. Znajoma pożyczyła mi swojego PS5, bo ona wyjeżdża za granicę i nie potrzebuje tam, mam oddać jak wróci, czyli najszybciej za 1,5 roku.
4. Pograłem wczoraj w Borderlands 3 i myślałem, że dostanę k-----y przy poruszaniu się i obracaniu kamerą za pomocą gałek - bo zawsze w takich grach operowałem

czy???
- przyzwyczaisz się 49.7% (86)
- spróbuj, tam sterowanie padem nie jest trudne 13.9% (24)
- odpuść 27.7% (48)
- nwm . sprawdzam 8.7% (15)
chatgpt.com
,textarea
jest czyszczona po 1 sekundzie od załadowania strony.Przez to skrypt który wkleja tekst poprzez
textareaEl.value = "tekst"
nie wystarcza.Zrobiłem z
setTimeout
1001 ms, to działa, już przy 1000 ms nie działa.Observery nie ogarniają, ale może źle coś robię?
Z opóźnieniem 1001 ms jest to zawodne, bo czasem dzieje się to w dłuższym czasie, więc pomóż znaleźć lepszą metodę?
Następny problem, to że nawet jak wpiszę, to
buttonEl.click();
i tak nie zadziała, bo aktywuje się dopiero po wpisaniu czegoś z klawiatury, a wywołanie eventkeydown
itp. też nie działa. Więc pozostaje po wklejeniu poprzeztextareaEl.value = "tekst"
, naciśnięcie jakiegoś znaku na klawiaturze, skasowanie go, i naciśnięcie Enter, żeby wiadomość została wysłana.Też mógłbyś pomóc to rozwiązać?
Dosłownie nie ma metody, żeby stworzyć Search Engine dla Firefox dla ChatGPT. :/
Metoda którą opisałem, jest niedoskonała oraz niedokończona.
Przed tymi dwoma krokami, po prostu pobieram parametr z URL, w formie
[https://chatgpt.com/?usq=test](https://chatgpt.com/?usq=test)
, strona nie kasuje parametruusq
po załadowaniu strony, więc spokojnie można z tego skorzystać.Jak to się uda, to spakuję to w WebExtension, i upublicznię.
#frontend #javascript #userscript #skrypt #addons #extensions #dodatki #rozszerzenia #plugin #wtyczki #chatgpt #ai #firefox
onchange
sprawdzałem, i nie działa. W ogóle, jak strona czyści texstarea poprzez np.textareaEl.value = ""
, to tegoonchange
anioninput
nie wykryje.Nawet event
reset
sprawdzałem (bo to siedzi w formularzu), i też nic.Observer nie wykrywa tego, nawet jak go dałem na body i wyłapywał każdą zmianę w
No wrzucasz swój tekst d--a do textarea, następnie odpalasz interval co np. 50ms i sprawdzasz czy text area pusta jak tak znaczy już tekst został usunięty i możesz dodać ten prawidłowy i wyłączyć intervala
HTMLTextAreaElement.prototype.setValue = function(value) {
this.value = value;
// tu sobie rób co chcesz :)
};
zobacz demo https://jsfiddle.net/e3dpmfg8/2/ oczywiście musisz tam zrobić logikę aby wywołać to tylko raz kiedy potrzebujesz, ale już masz ppunk zaczepu
Bo ja wcześniej też tak zrobiłem, i nie działało. W sumie ChatGPT mi to podpowiedział.
Oczywiście znałem taką metodę wcześniej.
@lobo: No robiłem tak i nie wykrywa żeby coś się działo z texarea.