Aktywne Wpisy
BrakWolnegoLoginu +101
Najpierw j-----m 5 lat jako konstruktor w korpo i robiłem studia z mechaniki, żeby mieć 5500 brutto, potem stwierdziłem, że tak się nie da i cudem półtora roku temu wskoczyłem do IT (Python+SQL i w pewnym stopniu Kotli), a teraz znowu szykuje się bezrobocie. K---a lvl 27, ostatni raz więcej niż 4 dni wolnego miałem po maturze 7 lat temu i dalej mam g---o w życiu. Przecież to jakiś k---a koszmar, niech
Koksixk +59
#gry #reddeadredemption2
Czy tylko według mnie rdr2 to jedna z najnudniejszych gier? Po 4h odinstalowałem przy akompaniamencie ziewania
Czy tylko według mnie rdr2 to jedna z najnudniejszych gier? Po 4h odinstalowałem przy akompaniamencie ziewania
Zdjęcie dla przykładu.
Niestety często edycja wchodzi dopiero za 3-4 razem bo jest usuwana lub edytowana często przez gminę ale jestem uparty :D
Następne staram się edytować artykuł w Niemieckiej wikipedii dodając informacje, że obywatele tego miasteczka żyli obok zbrodniarza po wojnie ale im to nie przeszkadzało :D
Informacje o kogo chodzi w tym artykule:
August Bender. Zbrodniarz wojenny i lekarz w obozie koncentracyjnym KZ Buchenwald, który do 2005 roku mieszkał sobie spokojnie w małym Niemieckim miasteczku. Wszyscy sąsiedzi ba nawet całe miasteczko wiedziało kim jest najbardziej szanowany lekarz w mieście :)
W 1949 roku Bender rozpoczął pracę jako lekarz rodzinny w Kelz w gminie Vettweiss i praktykował tam do 1988 roku stając się najbardziej szanowanym lekarzem w gminie.
Więcej tu o tym zbrodniarzu:
https://wykop.pl/wpis/74066001/od-jakiegos-czasu-z-racji-ogromnego-wolnego-czasu-
#ciekawostki #jestemchory #wojna #niemcy #historia #wikipedia
Też mam dużo wolnego czasu to trochę poczytam
Nie rób tylko opisanych edycji historycznych, żebyś nie był jednoznacznie kojarzony tylko z daną tematyką. Rób jakieś edycje neutralne, w rodzaju poprawiania błędów czy dodawania kategorii do haseł. Mile widziane inne edycje, z zupełnie innej działki, na przykład tenisa czy geografii Rumunii. Tak zdobędziesz zaufanie i możliwe wsparcie.
Rób edycje poprawne od strony technicznej, żeby nie stały się usprawiedliwieniem dla dyscyplinowania czy traktowania z góry.
Dodając
Komentarz usunięty przez autora
https://twitter.com/KaziuWu/status/1791033595512926525
Teraz jednak na dniach w wolnej chwili mam do edycji kolejny artykuł bo mała mieścina kolejny raz zapomniała kogo gościła w swoich progach. Osobę której udowodniono pośrednio morderstwo ponad 20k osób oraz bezpośrednio znęcanie się głównie nad Polakami
https://pl.wikipedia.org/wiki/Zesp%C3%B3%C5%82_pa%C5%82acowo-parkowy_w_Ostromecku
Jeden z nich wymordował wielu polaków i właśnie żył w jakiejś wsi w niemczech gdzie ukrywał się aż do śmierci. Nie pamiętam całej historii ale pozostało mi kilka wspomnień po wycieczce z przewodniczkami po pałacu.
Pięknie pokazujesz głupotę prymitywów, którzy bezmyślnie słuchają ruskiej propagandy i są zbyt wielkimi debilami, żeby mieć własne zdanie.
Daliście się nabrać jak ostatni frajerzy, że młodzi Ukraińcy popierają mordowanie dzieci, bo w szkole ich nauczyli, że Bandera to bohater, tak samo jak nas nauczono, że zbrodniarz Józef Piłsudski to bohater i nazywamy jego imieniem ulice. Ale rozumiem, że jesteś wielkim zwolennikiem mordowania Polaków, tak jak to
Wówczas określenie "polskie obozy" by nie wyszły na światło dzienne ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Szacunek Mireczku! ᕦ(òóˇ)ᕤ
Dokładnie, piękna hipokryzja z twojej strony.
Czy