Wpis z mikrobloga

via mirko.proBOT
  • 3
Anonim (nie OP): werdykt: oski z kompleksami
leczenie: odstaw wykop

165 cm -> nic abstrakcyjnego, szczególnie że jesteś z poprzedniego pokolenia
ryj 5/10 -> zwykły normik
8k -> jestem starszy od ciebie i zarabiam
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: no ja też boję się kredytu jako programista, jakby mnie wyrzucili z obecnej firmy, to strzelam z rok szukałbym czegoś nowego (pracuję w niszy), a to wymaga 12 miesięcy x ~4k raty = 50k poduszki na same raty
  • Odpowiedz
@mirko_anonim eeee...nie jesteś w ogóle przegrywem. Jedyne co mogłoby Ci podcinać skrzydła to, to że miałeś małe doświadczenie w związkach. Ale to tylko w Twojej głowie, bo żadna normalna dziewczyna nie chciałaby chłopa który znalazł przyrodzenie na śmietniku.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim no nie jest dobrze, ale skoro nie liczysz na zdobycie partnerki, pracujesz hybrydowo to może lepiej ogarnąć mieszkanie na zadupiu, tzn w jakiejś totalnie peryferyjnej dzielnicy chociaż? Albo nawet można sprobować przeprowadzić się do innego miasta, przy okazji zmieniając pracę.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Wzrost i modra mocno pchają się w stronę przegrywu. Zarobki nie mają aż tak dużego znaczenia jeśli nie jesteś leniem bez żadnego zajęcia. Pytanie jeszcze czy w ogóle jakieś dziewczyny dają ci jakieś sygnały zainteresowania. Przy takim wzroście pewnie musisz nadrabiać rozmową, a i tak większość kobiet cię odrzuci według zasady nie bo nie. Ogólnie masz cechy przegrywogenne, ale jak miałeś dziewczynę to jeszcze nie jest tak źle.
  • Odpowiedz