#hotelparadise Mnie już nawet nie chodzi o to, że Judaszyca wygrała. Bo rozegrała ich wszystkim bardzo skutecznie. Ale to jak wygrała było obrzydliwe.
Nie trzasnęła kulą zaraz po wejściu na 100 tys. Widać było, że rozsadza ją od środka z radości, że ten frajer naprzeciw niej uwierzył i nie rzuci jej kulą, choć mógłby. Zaczęła śmiać mu się w twarz, nawet robić jakieś dwuznaczne uwagi, że chyba jej dobrze nie poznaliśmy... I dopiero wtedy rzuciła kulą.
To dało taki vibe, że nawet nie tyle chodziło jej o wygranie 100 tys., ale o upodlenie tego "biednego Jędhrka, który nic nie ma od życia" przed wszystkimi.
A na końcu go jeszcze przytuliła, żeby mu pogratulować, jak wielkim jest frajerem... Żenada.
@steamy_capybara_bath: i jeszcze d------a o garderobie. Co za podła dziewucha. Ja bym z nią przy jednym stole nie usiadła. A ten dalej pajaca z siebie robi. Nawet mi już go nie szkoda.
@steamy_capybara_bath dobra, więcej dymu robicie niż Jędrzej. Jędrzej jest szczęśliwy i ma to w dupie, a ludzie sraja naokoło jakby co najmniej spaliła mu dom.
@slepauliczka część kochana , nie widziałam się z nią ostatnio, bo się wstydzę z nią widywać bo na wykopie się z niej śmieją. A co u Bartka? Dalej Cię tak szmaci?
@slepauliczka dobra, te wypowiedzi są dla mnie śmieszne. Więc nie wchodząc już w tą prostacka polemikę. Powiedz mi, jak on może być ofiarą, skoro on się nie czuje ofiarą? Przecież to gra, program i obiektywnie rzecz ujmując po prostu przegral.I czy Basia w którymś tam sezonie też była ofiarą? I dlaczego miałby być tak smutną i wrażliwa osoba żeby być ofiarą z takiego blachego powodu, jak to że ktoś mu rozbił
@slepauliczka Czy jeśli w meczu, przeciwnik będzie udawał miłego dla przeciwstawnej drużyny i strzeli im gola, to przegrana drużyna jest ofiarą, lecząca swoje rany do końca życia?
@slepauliczka ale Ty wiesz, że ona mu nic nie zrobiła, oprócz tego że zgodnie z regułami gry rozbiła złota kule bo chciała sobie zgarnąć kasę ? Syndrom sztokholmski to może mieć żona która bije mąż albo na odwrót, a nie typek którego zwodzi kobieta i nie odwzajemnia uczuć.
@slepauliczka nie powiedziałam że cudowna. Bardzo przeciętna tak naprawdę. Tylko, uważam że to ludzie go kastrują w komentarzach. Dorosły chłop, który sobie świetnie poradził z porażka a ludzie traktują go jak biednego, małego, wrazliwego upośledzonego chłopczyka który został dotkliwie zraniony przez przebiegła kocice. On na tym wygrał , wyszedł na prawego, mądrego człowieka który ma zasady a nie na ofiarę.
@kasia201201 okej, to załóżmy, że ludzie nie reagują, tylko gratulują wygranej.
W takim przypadku jaki jest sens posiadania zasad skoro osoba, która ich nie miała i okazała się najbardziej fałszywa w historii HP zgarnęła wszystko? Chyba, że twierdzisz, że wystarczająca nagroda jest uznanie "za prawego człowieka"
@slepauliczka no a jaki sens ma zasada,że można rzucić kula, skoro Ty twierdzisz że nie można. Tak, myślę że bycie postrzeganym jako prawa osoba to jedna z najlepszych nagród. Oczywiście w moim mniemaniu, ale myślę że także w mniemaniu Jędrzeja, bo gdyby było inaczej to on by rozbił kule. Każdy ma inne wartości.
Nie trzasnęła kulą zaraz po wejściu na 100 tys. Widać było, że rozsadza ją od środka z radości, że ten frajer naprzeciw niej uwierzył i nie rzuci jej kulą, choć mógłby. Zaczęła śmiać mu się w twarz, nawet robić jakieś dwuznaczne uwagi, że chyba jej dobrze nie poznaliśmy... I dopiero wtedy rzuciła kulą.
To dało taki vibe, że nawet nie tyle chodziło jej o wygranie 100 tys., ale o upodlenie tego "biednego Jędhrka, który nic nie ma od życia" przed wszystkimi.
A na końcu go jeszcze przytuliła, żeby mu pogratulować, jak wielkim jest frajerem... Żenada.
Komentarz usunięty przez autora
Jędrek jest ofiarą, ma syndrom sztokholmski i będziemy się "srac" gdy widzimy brak szacunku i fałsz
w przeciwieństwie do ciebie ja mam tu konto od wielu lat i widać, że zgubiłas się w internecie
ty nigdy nie czytałaś o syndromie sztokholmskim, czy teraz udajesz taka mało mądra?
W takim przypadku jaki jest sens posiadania zasad skoro osoba, która ich nie miała i okazała się najbardziej fałszywa w historii HP zgarnęła wszystko? Chyba, że twierdzisz, że wystarczająca nagroda jest uznanie "za prawego człowieka"