Aktywne Wpisy
okretowy_sanitariat +334
Co zrobić z kotełam
- Eutanazja ( ͡° ʖ̯ ͡°) 20.6% (513)
- Wychować jak swoje 53.2% (1327)
- Zostawić tylko białe ( ͡º ͜ʖ͡º) 26.3% (655)
#polskiedrogi #motoryzacja #kierowcy #samochody #prawojazdy #ruchdrogowy #podrozujzwykopem
dwa lata już nie jeżdzę samochodem. Za dużo stresu. Jak mam gdzieś pojechać z tobołkami na wypad to wsiadam w pociąg lub busikiem a nie będę się męczył z innymi zwierzętami na ulicy, gdzie każdy wieśniak pędzi jakby mu matka umierała. Życie mam jedno, nie warto tak ryzykować.
Literalnie nie zauważyłem
dwa lata już nie jeżdzę samochodem. Za dużo stresu. Jak mam gdzieś pojechać z tobołkami na wypad to wsiadam w pociąg lub busikiem a nie będę się męczył z innymi zwierzętami na ulicy, gdzie każdy wieśniak pędzi jakby mu matka umierała. Życie mam jedno, nie warto tak ryzykować.
Literalnie nie zauważyłem
Nie trzasnęła kulą zaraz po wejściu na 100 tys. Widać było, że rozsadza ją od środka z radości, że ten frajer naprzeciw niej uwierzył i nie rzuci jej kulą, choć mógłby. Zaczęła śmiać mu się w twarz, nawet robić jakieś dwuznaczne uwagi, że chyba jej dobrze nie poznaliśmy... I dopiero wtedy rzuciła kulą.
To dało taki vibe, że nawet nie tyle chodziło jej o wygranie 100 tys., ale o upodlenie tego "biednego Jędhrka, który nic nie ma od życia" przed wszystkimi.
A na końcu go jeszcze przytuliła, żeby mu pogratulować, jak wielkim jest frajerem... Żenada.
Komentarz usunięty przez autora
Jędrek jest ofiarą, ma syndrom sztokholmski i będziemy się "srac" gdy widzimy brak szacunku i fałsz
w przeciwieństwie do ciebie ja mam tu konto od wielu lat i widać, że zgubiłas się w internecie
ty nigdy nie czytałaś o syndromie sztokholmskim, czy teraz udajesz taka mało mądra?
W takim przypadku jaki jest sens posiadania zasad skoro osoba, która ich nie miała i okazała się najbardziej fałszywa w historii HP zgarnęła wszystko? Chyba, że twierdzisz, że wystarczająca nagroda jest uznanie "za prawego człowieka"