Aktywne Wpisy
mirko_anonim +81
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Złości mnie bardzo w pracy egoistyczny zwyczaj braku tzw. small talku, czyli krótkich, grzecznych i niezobowiązujących rozmów na tematy ogólne. Zwłaszcza młodzi ludzie, w tym głównie młodzieżowe Zetki, nie chcą i nie potrafią rozmawiać na ogólne tematy z koleżeństwem w pracy. Dla przykładu ja zawsze spotkane osoby w drodze do biura, w windzie, na korytarzu czy w jakiejkolwiek wspólnej przestrzeni regularnie zagaduję, mówię o pogodzie, o zbliżających się
Złości mnie bardzo w pracy egoistyczny zwyczaj braku tzw. small talku, czyli krótkich, grzecznych i niezobowiązujących rozmów na tematy ogólne. Zwłaszcza młodzi ludzie, w tym głównie młodzieżowe Zetki, nie chcą i nie potrafią rozmawiać na ogólne tematy z koleżeństwem w pracy. Dla przykładu ja zawsze spotkane osoby w drodze do biura, w windzie, na korytarzu czy w jakiejkolwiek wspólnej przestrzeni regularnie zagaduję, mówię o pogodzie, o zbliżających się
Lardor +135
Kupiłem sobie dzisiaj gruza z 1991 roku, jaram się jak głupi przyjechał nim na kołach 100 km czemu kupiłem? Kupiłem takie auto 1.9 diesel? Otóż to iż miasto w którym żyje wprowadzają SCT i nie wjadę Mazdą 3 z 2.0 benzyna tylko dla tego że jest z roku 2005 xd ten sam model z tym samym silnikiem z 2006 już wjedzie. Dla tego pierniczę robię opinię rzeczoznawcy i na legalu wjadę w
Nie trzasnęła kulą zaraz po wejściu na 100 tys. Widać było, że rozsadza ją od środka z radości, że ten frajer naprzeciw niej uwierzył i nie rzuci jej kulą, choć mógłby. Zaczęła śmiać mu się w twarz, nawet robić jakieś dwuznaczne uwagi, że chyba jej dobrze nie poznaliśmy... I dopiero wtedy rzuciła kulą.
To dało taki vibe, że nawet nie tyle chodziło jej o wygranie 100 tys., ale o upodlenie tego "biednego Jędhrka, który nic nie ma od życia" przed wszystkimi.
A na końcu go jeszcze przytuliła, żeby mu pogratulować, jak wielkim jest frajerem... Żenada.
można wygrywać i dobrze mieć takie ambicje, ale nie za cenę wredoty,fałszu i kłamst
@kasia201201: no co ty piszesz,ty tak serio ?
a nie lepiej byłoby być jednak ,, graczem'' i wygrywać zadania,konkurencje ,mieć mimo wszystko choć minimum empatii w stosunku do przeciwników-graczy ?
naprawdę uważasz że można wygrać tylko będąc koszmarnie fałszywym i wrednym ?
a poza tym ona właśnie ,,po cichu '' była wredna i fałszywa a nie otwarcie publicznie
@kasia201201: no właśnie,a nie musiała być aż taka wredna,prawda?
ja nie wiem co o niej myśleć ?
czy po prostu jest mistrzynią wredoty bo taka jest na codzień ?
czy za bardzo się wczuła w rolę chcąc odegrać czarny charakter w telewizji mając swoje 5 minut żeby