Aktywne Wpisy

KapitanPolska +153
Wyskoczyłem sobie na spacer po nieczynnej linii kolejowej w sąsiednim powiatowym a zza nasypu niespodziewanie wyskoczyl #kitku
#koteczkizprzypadku
#koteczkizprzypadku
źródło: IMG_2221
Pobierz
WolnyBLN +29

liczyłem na to, że ta osoba ma jakieś resztki godności i szacunku do innych, a finał gdzie oboje zostają na 100k i nikt nie rzuca kulą rozpatrywałem jako pozytywne zakończenie - co prawda byłby to układ, ale przynajmniej uczciwy i sprawiedliwy. w momencie gdy judaszyca rzuciła kulą udowodniła swoje zakłamanie od pierwszego odcinka do samego końca. jeszcze byłoby to w jakimś stopniu usprawiedliwione, gdyby można się było spodziewać, że jęczmień może rzucić, że może ma jakieś wątpliwości. wtedy jej rzut byłby jakoś tam akceptowalny. w tym wypadku ona była w 100% pewna że on nie rzuci i sama się połasiła o 50k. idiotka nie podumała, że więcej straci na wszelkich współpracach reklamowych i sprzedawaniu scamu ludziom tak ciemnym jak ja wczoraj, którzy mają jakąś wiarę w ludzi xd nie wspominając o biednym jęczmieniu, który komuś zaufał.. ale tak jak ktoś pisał, sam sobie winny że nie poszedł do oli
k---a, aż mam pierwszy raz w życiu ochotę napisać jakieś osobie publicznej hejta na priw xd