Aktywne Wpisy

dzony77 +80

groman43 +306
#mediolan2026 Pieprzę, Rosjanim sam ze swojej niewymuszonej woli wybrał Polskę, w wywiadzie po starcie pokazał że ma większe jaja niż inni polscy sportowcy, a wykopki jak zwykle - "dlaczego rusek reprezentuje Polskę".
Kurła, was chyba naprawdę trzeba leczyć.
Kurła, was chyba naprawdę trzeba leczyć.

źródło: 1000005954
Pobierzźródło: 1af93817a2635b2f99de1ff52122508f11b3c552bd15ec100b40ad03cd808218
PobierzA tak na poważnie to jak stoję na czerwonym i widzę że przejeżdża jakiś idiota obok i się pcha pod samochody to mnie skręca. Ja potem się muszę tłumaczyć że nie każdy rowerzysta ma 2IQ i lateksowe wdzianko.
@Kretes69: Jakoś wszyscy kierowcy nie muszą się tłumaczyć przed rowerzystami za
@Kretes69: A kierowcy samochodów też Ci się muszą tłumaczyc za zabijanie rowerzystów i ciągłe wymuszenia pierwszeństwa xd?
Nie wiem czy dalej to funkcjonuje ale jakieś 15 lat temu wprowadzili przepis że dwa rowery mogą obok siebie jechać.
Poza tym nie ma określonej odległości od prawej krawędzi, jest tylko określone jako "bezpieczna odległość" z tego co wiem.
@AlaskanskieRodeo: jesteś pewien, że to nie były po prostu dzieciaki na osiedlowej drodze które zjechały jak tylko zobaczyły auto? xD
@efceka: a ja gdy widzę rowerzystę przed skrzyżowaniem to nie wyprzedzam go, dojeżdżam i czekam na zielone za nim, a potem przez całe skrzyżowanie pozwalam mu jechać z przodu i wyprzedzam dopiero za nim (pod warunkiem, że mam taką
Komentarz usunięty przez autora
Podpada pod zaburzenia